Vlažilec zraka -  spočita jutra so zakon

Vlažilec zraka

Potrebujete dober vlažilec zraka, saj vam je dovolj polaganja mokrih brisač na radiator? Si želite še ionizator, saj se zjutraj prebujate utrujeni, brez energije, zaspani? Če ravnokar pritrjujete, naj vam povem, da imamo odličen vlažilec zraka, ki deluje tudi kot ionizator, kar pomeni, da bo le ta, s svojo terapevtsko količino negativnih ionov poleg neštetih težav poskrbel še za to, da se znebite tudi praha, bakterij, vonjav, in pršic iz vašega doma. Vodni sesalec podjetja Rainpolc iz Maribora deluje kot vlažilec in čistilec zraka. Kako? Pa poglejmo, vodni sesalnik Rainbow deluje kot vlažilec in čistilec zraka že med samim sesanjem, tako da prah med sesanjem ne uhaja v zrak, ampak ga posesa v zbiralnik, kjer tudi ostane hkrati pa zrak navlaži in aromatizira. Ko boste imeli Rainbow, razvlažilca zraka in drugih reči sploh ne boste več potrebovali.

 

Vlažilec zraka – Kisik ni bil še nikoli tako čist

Testi so dakazali, da ta čistilec zraka prekaša konkurenco v učinkovitosti filtracije. Rainbow ne samo, da očisti zrak, temveč ga kot vlažilec zraka tudi navlaži in po želji aromatizira. Strokovnjaki pa so s svojimi testi tudi dokazali, da ta revolucionaren vlažilec, zrak učinkovito očisti, za kar 99,998 % umazanije in dosega boljšo kakovost zraka od ostalih sesalcev. Če premišljujete o novem vlažilcu zraka potem ste na pravem naslovu, saj naš produkt deluje kot vodni sesalnik, čistilec in vlažilec zraka.

 

Vlažilec zraka – postavite se v vrsto zadovoljnih kupcev

Zadovoljno lahko sporočimo tudi, da so naši kupci z izdelkom zadovoljni, kakopak, saj produkt dokazuje tudi, da je prijazen do zdravja asmatikov in alergikov. Zagotovite si ta vlažilec zraka, ki omogoča različne funkcije uporabe, družina vam bo hvaležna!

 
Rainpolc | Vlažilec zraka, razvlažilec zraka, vodni sesalnik, ionizator – povezave do naše spletne strani:

•  vlažilec zraka
•  razvlažilec zraka
•  vodni sesalnik
•  ionizator

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Vlažilec zraka, razvlažilec zraka, vodni sesalnik, ionizator
ZEMLJEVID