Kakovostni sesalniki za alergike


Ljudje, ki se soočajo z alergijami na prah, cvetni prah ali pršice ter druge drobcene delce, imajo težave tudi v stanovanju oziroma zaprtih prostorih. Sesalniki za alergike lahko predstavlja vir še večjih težav, če nima ustrezne filtracije. Vrhunski sesalnik Rainbow je čistilec zraka, vodni in globinski sesalec za pršice in ostale mikroorganizme obenem, ki je idealen za alergike. Njegovo kakovost dokazujejo tudi številni certifikati, ki smo jih pridobili na podlagi izjemno zahtevnih testov – tako za odstranjevanje umazanije, prijaznost oziroma primernost za alergike kot tudi za kakovost zraka in videz po čiščenju. Prepričajte se sami – povabite nas na brezplačno predstavitev!


Kako delujejo sesalniki za alergike


Sesalniki za alergike RainbowRainbow je vrhunski vodni sesalnik, ki iz zraka, pohištva in vseh prostorov vašem domu odstrani vse tisto, kar lahko povzroča alergije: so sesalniki za alergike, ki delujejo kot globinski sesalec za pršice, prah, cvetni prah in druge mikroskopsko majhne delce. Je čistilec zraka, ki za sabo pusti le kakovosten zrak, ki ne draži alergikov. Kako je to mogoče? Sesalniki za alergike imajo najprej vodni filter, ki zadrži običajen prah in delce umazanije. Nato ima še HEPA-nevtralizator, ki je dvostopenjski filter. Ta zadrži se preostale mikroskopske delce, ki jih večina drugih sesalnikov vrne nazaj v prostor. Tako boste vedno imeli čisto stanovanje in vam zrak v njem ne bo povzročal težav. Obenem lahko v sesalnik kanete nekaj kapljic izbranega eteričnega olja ali pa se odločite za dodatno opremo (RainMate) in zrak tudi navlažite in odišavite.


Sesalniki s certifikatom | Prijazen za astmatike in alergike


Naše naštevanje kakovosti sesalnika za alergike bi bilo seveda povsem nepomembno, če ne bi za našimi besedami stali certifikati, ki dokazujejo, da je naš globinski sesalec za pršice in druge alergene tudi čistilec zraka, ki bistveno izboljša kakovost zraka v prostoru in s tem kvaliteto življenja alergikov in astmatikov. Sesalniki Rainbow imajo certifikat Ameriške organizacije AAFA (American Alergy oundation of America), ki jim je dodelila oznako 'prijazen za astmatike in alergike'. Poleg tega ima certifikate, ki dokazujejo njegovo kakovost pri odstranjevanju umazanije, zadrževanje ujetega zraka in videz preprog, pa tudi certifikat, ki dokazuje, da je sistem, ki izboljšuje kakovost zraka.

 

Rainbow | Sesalniki za alergike, čistilec zraka, sesalniki za pršice, globinski sesalec – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Sesalniki za alergike, čistilec zraka, sesalniki za pršice, globinski sesalec
ZEMLJEVID