Sesalniki – vaša napredna in mavrična rešitev

Sesalniki

Imate dovolj sesalnikov, ki ne opravijo svojega dela? Prikimavate?! Potem še danes recite stop zapraševalcem, ki stojijo v kotu kot odvečna krama in si zagotovite zmagovalca v svetu sesalnikov. Kajti strokovnjaki so za vas ustvarili napredno rešitev, in na področju razvoja sesalnikov storili korak naprej, tako da so razvili globinski sesalec, ki omogoča čiščenje tako površinske kot tudi zračne umazanije. Če ste doslej mislili, da so sesalniki samo za čiščenje prahu, tepihov, laminatov, parketa in preprog, potem imamo za vas odlično novico. Podjetje Rainpolc s sedežem v Mariboru predstavlja kakovostne globinske sesalce Rainbow, ki bodo poskrbeli, da boste odslej lahko uživali tudi v čudovitem vonju svežega zraka. Namreč sesalniki delujejo na naraven način, kar pomeni, da si boste zgolj z uporabo vode in seperatorja zagotovili čist in svež dom. Zakaj ne bi tudi vi uživali v svežini in udobju vašega doma, zaslužite si!

 

Globinski sesalec – revolucionarna rešitev za vsak dom

Sesalniki Rainbow  so zasnovani tako, da med sesanjem s svojim naprednejšim sistemom ustvarijo močan zračni tok, ki poskrbi, da prašni delci ne uhajajo v zrak, ampak se ujamejo v vodo, ki jih uravnava seperator. Le ta je proizveden iz kakovostnih in odpornih materialov. Globinski sesalec s pomočjo seperatorja in delovanja na vodo ohranja umazanijo v notranjosti, v vaš dom pa vrača čist z vodo opran zrak. Po končanem delu iz sesalnika odlijete umazano vodo in uživate v svežini vašega doma.

 

Globinski sesalec – garancija za čistejši dom

Če ste doslej lahko kupili samo sesalnike, ki so vam pomagali pri čiščenju tal in preprog, pa smo pri nas poskrbeli, da se naša skrb za vaše zdravje in čist ter svež dom ne konča z navedenim. Od naših sesalnikov lahko resnično pričakujete več, saj si za ugodno ceno lahko priskrbite tudi dodatno opremo.

 

In da ne pozabimo, laboratorijski testi so pokazali, da naši sesalniki resnično prekašajo konkurenco, namreč z našimi sesalniki se boste znebili umazanije in si zagotovili 99,998 % čistejši zrak.

 
Rainpolc | Sesalniki, globinski sesalci, čiščenje preprog - povezava do naše spletne strani:

Sesalniki
Globinski sesalec
Čiščenje preprog

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Sesalniki, globinski sesalec, čiščenje preprog
ZEMLJEVID