Sesalnik za prah brez konkurence


Ugotavljate, da vaš sesalnik za prah ne opravlja dobro svojega dela? Večina klasičnih sesalnikov prah posesa, nato pa ga nekaj zadrži v vrečki, ostalega pa vrne nazaj v prostor. S tem v prostor ponovno pridejo tudi pršice in alergeni ter ostala drobna umazanija. Zakaj bi kupovali parni sesalec, vlažilec zraka ali robotski sesalec, če imate lahko napravo, ki ji ni kos noben drug sesalnik za prah? Ne verjamete, da obstaja takšen sesalnik, ki je primeren za vse površine, obenem pa vrhunsko očisti tudi zrak, ga po potrebi navlaži in je enostaven za uporabo? Oglejte si naše spletne strani in se prepričajte, kaj zmore Rainbow!


Rainbow – sesalnik za prah, ki uporablja vrhunsko tehnologijo


Sesalnik za prah RainbowSe ne morete odločiti, kakšen sesalnik za prah bi kupili – parni ali robotski sesalec, morda takšnega, s katerim bi lahko posesali še avto in vsak kotiček v vašem stanovanju? Ne razmišljajte več – odločite se za Rainbow! To je sesalnik za prah brez vrečke, ki vso umazanijo ujame v vodo. Poleg tega sesalnik za prah Rainbow vsebuje ima dvostopenjsko HEPA-filtracijo, ki ujame mikroskopsko majhne delce, tako da v prostor vrne le čist zrak. Poganja ga Hurricane motor, ki je kos najtežjim izzivom in ima dolgo življenjsko dobo. In ker je pomembna tudi okretnost, je Rainbow lahek in enostaven za uporabo, s pravimi dodatki pa lahko deluje tudi kot čistilec in vlažilec zraka.


Sesalnik za prah in vlažilec zraka


V osnovi je Rainbow najboljši sesalnik za prah, kar ga boste kdajkoli v življenju imeli. Zagotavljamo vam, da noben robotski ali parni sesalec ne bo tako kakovostno očistil vseh površin v vašem domu, obenem pa je njegova uporaba enostavna in praktična. Z dodatno opremo Rain Mate ali RainMate IL lahko zrak v svojem domu ustrezno navlažite in odišavite. Slednji je opremljen še s trajnostnimi LED lučkami. Sesalnik za prah z dodatno opremo bo vaš dom spremenil v čisto in prijetno življenjsko okolje.

 

Rainbow | Sesalnik za prah, parni sesalec, vlažilec zraka, robotski sesalec – povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Sesalnik za prah, parni sesalec, vlažilec zraka, robotski sesalec
ZEMLJEVID