Sesalnik za prah brez vrečke poskrbi za čist in svež dom

 

Sesalnik brez vrečkeSesalnik brez vrečke je eden osnovnih pripomočkov za čiščenje doma, ki ga primemo v roke vsaj enkrat tedensko. Najbolj klasično izbiro predstavljajo ležeči sesalniki, ki jih najdemo v večini gospodinjstev, medtem ko so hrbtenici nekoliko bolj prijazni pokončni ročni sesalniki, ki razbremenijo pritisk v hrbtu. Za sesanje avtomobila in drugih manjših površin so idealni ročni sesalniki, ki omogočajo hitro čiščenje smeti in madežev, ki se pojavljajo vsakodnevno. Vodni in parni sesalci pa omogočajo sesanje brez vrečke, imajo konstantno sesalno moč in odstranjujejo tudi različne alergene snovi, ki jih navadni sesalnik za prah ne more. Delujejo tako, da zrak speljejo čez vodo, pri čemer se umazanija zadrži v spodnjem delu aparata in se tako ne vrne nazaj v prostor.
Rainbow parni sesalci se med sesalci za prah po kakovosti nahajajo v samem vrhu. Z uporabo vode in patentiranega separatorja ter HEPA filtra vaš dom globinsko očistijo, hkrati pa ustvarjajo tudi bolj zdrav življenjski prostor. S pomočjo zračnega vrtinca parni sesalnik brez vrečke ujame umazanijo v zbiralnik z vodo, HEPA nevtralizator pa poskrbi, da se tja ujamejo tudi mikroskopsko majhni delci. Po končanem delu vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo.

 

Parni sesalci Rainbow brez vrečke za globinsko čiščenje vašega doma

Parni sesalci Rainbow bodo poskrbeli za čiščenje sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva in vseh vrst talnih oblog. S pomočjo širokega izbora nastavkov boste lahko očistili in osvežili tudi preproge, posteljne vložke, odeje in vzglavnike. Parni sesalnik je z nastavkom za globinsko čiščenje RainMate kos tudi mačjim in pasjim dlakam. Med najbolj impresivne pa zanesljivo spada AquaMate, nastavek, ki je namenjen pranju preprog. S posebno formulo čiščenja preprogo globinsko očisti.

Če si po koncu čiščenja zaželite še nekoliko odišavljenega zraka, lahko z nastavkom RainMate zrak navlažite in nadišavite po svojih željah. Sesalec za prah tako postane tudi vlažilec in čistilec zraka.

 

VEČ O SESALNIKIH BREZ VREČKE

 

Robotski sesalniki Rainbow opravijo delo namesto vas

V zadnjem času je zelo priljubljen robotski sesalnik, ki delo opravi namesto nas. Odlikuje ga inovativna tehnologija in enostavna uporaba, vključene pa ima senzorje, ki zaznajo, kdaj se sesalnik približuje steni ali kakšnemu drugemu predmetu. Rainbow robotski sesalec brez vrečke odlikuje kakovosten in lahek mehanizem, zaradi katerega je podvozje sesalca enostavno vodljivo. 

 

 

Rainpolc | Sesalnik brez vrečke, parni sesalci, robotski sesalnik – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
sesalnik brez vrečke, parni sesalci, robotski sesalnik
ZEMLJEVID