Sesalec za prah RainbowSesalec za prah ter čistilec in vlažilec zraka

 

Ko slišijo besede sesalec za prah, si mnogi predstavljajo običajen sesalec z vrečko, ki sicer posesa nesnago, jo pa obenem tudi 'pošlje' nazaj v prostor, saj vrečka in preprost filter ne zadržita drobnih delcev. Sesalci za prah brez vrečke Rainbow temeljijo na filtriranju posesanega zraka najprej skozi vodo, nato pa še skozi poseben HEPA nevtralizator, zato je zrak, ki ga sesalec za prah vrne v prostor, tako rekoč 100-odstotno čist. Sesalci za prah brez vrečke Rinbow delujejo poleg tega tudi kot osvežilec, saj mu lahko v vdodo dodate nekaj kapljic eteričnega olja. Lahko pa dokupite samostojni čistilec in vlažilec zraka – če si to želite. Primerni so za čiščenje oblazinjenega pohištva, tal, delujejo kot globinski sesalniki za vzmetnice in tako odstranijo pršice, obenem pa osvežijo zrak v prostoru.

 

Sesalci za prah brez vrečke

 

Običajen sesalec za prah deluje tako, da je zrak, ki ga posesa, skozi cev speljan v vrečko, v kateri naj bi se ujela nesnaga. A žal je tako, da se večina umazanije z zrakom, ki ga sesalec za prah izpihuje, vrne nazaj v prostor, saj se ujamejo v vrečko samo večji delci. Poleg tega pa ima sesalec za prah na vrečke še to slabost, da deluje vedno slabše, ko se vrečka polni. Sesalci za prah brez vrečke pa nesnago filtrirajo skozi vodo in HEPA filter, zato je povsem čist, obenem pa ves čas delajo enakomerno. Če se odločite še za baterijski čistilec in vlažilec zraka RainMate, lahko še dodatno osvežite svoj dom.

 

Čistilec in vlažilec zraka RainMate

 

Sesalec za prah je najbolj znan izdelek podjetja Rainbow, a poleg tega da so vam na voljo vrhunski sesalci za prah brez vrečke, Rainbow ponuja tudi izdelek, ki je čistilec in vlažilec zraka hkrati. Gre za samostojen izdelek, ki nekako nadgrajuje tisto, kar so začeli sesalci. Ti skoraj stoodstotno očistijo zrak v prostoru, čistilec in vlažilec zraka RainMate pa ga še dodatno očisti in navlaži. Tako so izdelki Rainbow primerni za čiščenje oblazinjenega pohištva na domu in tal, so odlični kot sesalniki za vzmetnice, obenem pa očistijo zrak v prosotru.

 

Rainbow | Sesalec za prah Rainbow je vrhunski izdelek med sesalci za prah brez vrečke – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Sesalec za prah, sesalci za prah brez vrečke, čistilec in vlažilec zraka, Čiščenje oblazinjenega pohištva, sesalniki za vzmetnice
ZEMLJEVID