Sesalec za pepel - Kvaliteto prosim

Imate tudi vi peč na drva? Užitek je poslušati prasketanje ognja, še posebej v zimskih dneh, kajne? In kaj storite, ko je treba počistiti pepel? Tudi vi sanjate o robotu sesalcu, ki bi prilomastil z nežnimi koraki in rešil situacijo, tako da bo zgrabil sesalec za pepel in počistil nesnago? Sesalec za pepel je dobra ideja, toda kaj pa smrad in ves ta prah, ki se vrača nazaj v zrak in ali mislite, da bo sesalec za pepel resnično rešitev za vaše težave? Ne, sesalec za pepel je težak, pri odstranjevanju vrečke so same težave in sesalec za pepel niti ne bo odstranil vse umazanije, ki se bo zažrla v tla, fuge, strop, peč in pohištvo. Potrebujete globinski sesalec Rainbow podjetja Rainpolc s sedežem v Mariboru. Naši kupci so navdušeni, saj zaradi naprednejšega sistema ustvari močan zračni tok, s katerim čisti zračno in površinsko umazanijo.

 

Rainbow sesalec brez vrečke – potrjujejo ga strokovnjaki

Čeprav boste morda slišali, da sesalec brez vrečke ni nujno tudi kvaliteten, vendar mi imamo dokaz strokovnjakov, ki so dokazali, da je naš produkt pometel s konkurenco na trgu. Prav tako je naš sesalec za prah brez vrečke s certifikatom potrjen produkt, ki je prijazen do zdravja asmatikov in alergikov. Kar pomeni, nič več kašlanja in kihanja pri čiščenju. Rainbow sesalec je tisto, kar resnično potrebujete!

 

Sesalec za pepel

 

Dezinfekcija stanovanja – moj dom je moje zatočišče

V sistemu sesalca Rainbow so strokovnjaki ustvarili tehnološko dovršen seperator iz odpornih materialov, na osnovi katerega se prašni delci ujamejo v vodni tok. Vsa umazanija se tako ujame znotraj sesalca iz Rainbow pa prihaja v prostor zgolj čist, svež z vodo opran zrak. Na trgu še ni bilo predstavljenega sesalca za dezinfekcijo stanovanja, vse do sedaj. Odmislite sesalec za živalske dlake, pepel, za prah. Rainbow je rešitev.

 
Rainpolc | Sesalec za pepel, sesalec brez vrečke, sesalec robot, dezinfekcija stanovanja – povezave do naše spletne strani:

•    Sesalec za pepel
•    sesalec brez vrečke
•    sesalec robot
•    dezinfekcija stanovanja

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Sesalec za pepel, sesalec brez vrečke, sesalec robot, dezinfekcija stanovanja
ZEMLJEVID