Vodni globinski sesalnikVodni sesalnik – sesalec z vodnim filtrom

 

Vodni sesalnik ne na slovenskem ne na svetovnem tržišču ni več nikakršna novost, saj so že nekaj desetletji med najbolj priljubljenimi aparati za čiščenje stanovanja. Za čiščenje sedežnih garnitur na domu je bilo včasih bodisi treba poklicati strokovnjaka, ki je imel v lasti sesalec za globinsko čiščenje (globinski sesalec na vodo) bodisi smo si ga izposodili od premožnega soseda. Kakorkoli že – vodni sesalnik je bil prestiž, ki si ga je lahko privoščil le malokdo. Poleg tega so imeli prvi izdelki kar nekaj težav, sesalec z vodnim filtrom oziroma sesalec za globinsko čiščenje še ni bi tako izpopolnjen, kot so današnji sodobni sesalci Rainbow, ki nadomeščajo celo vrsto različnih naprav in lahko z njim očistite, razkužite in odišavite svoj dom ali poslovni prostor.

 

Sesalec za globinsko čiščenje Rainbow je mnogo več kot vodni sesalnik

 

Se vam zdi, da je izjava pretirana? Menite, da je sesalnik pač sesalnik in da kakšne bistvene razlike med njimi ne more biti? No, pa ni čisto tako. Pravzaprav je ravno nasprotno: sesalec z vodnim filtrom Rainbow za razliko od običajnega sesalca očisti ne samo tla, ampak tudi pohištvo in celo zrak v prostoru. To je vodni sesalnik, ki je pravzaprav celoten sistem in za čiščenje svojega doma ne boste potrebovali ničesar drugega. Odstranil bo prah, pršice, živalsko dlako, smeti, primeren je za čiščenje sedežnih garnitur na domu in uniči neprijetne vonjave. Sesalec z vodnim filtrom oziroma sesalec za globinsko čiščenje Rainbow namreč uporablja dvostopenjsko filtracijo. Zrak se najprej prečisti skozi vodo, nato pa še skozi poseben filter oziroma HEPA nevtralizator.

 

Vodni sesalnik z vsemi potrebnimi certifikati

 

Sesalec z vodnim filtrom Rainbow zrak tako rekoč popolnoma očisti, saj opisani filtrirni sistem zajame skoraj vso umazanijo v gospodinjstvu. Globinski sesalec na vodo oziroma sesalec za globinsko čiščenje ima certifikat AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America), da je astmatikom in alergikom prijazen, da spada med naprave, ki zmanjšajo število onesnaževalcev zraka v prostoru ter da uspešno očisti preproge (umazanijo, ujet zrak, izboljša videz). Vodni sesalnik Rainbow združuje vrhunsko tehnologijo čiščenja in prijaznost do uporabnika, saj je poleg svoje učinkovitosti tudi lahek in enostaven za uporabo.

 

Rainbow | Vodni sesalnik Rainbow je vrhunski sesalec z vodnim filtrom za globinsko čiščenje – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Vodni sesalnik, sesalec z vodnim filtrom, sesalec za globinsko čiščenje, Čiščenje sedežnih garnitur na domu, globinski sesalec na vodo
ZEMLJEVID