Dezinfekcija stanovanja – sesalec z vodnim filtrom Rainbow

Dezinfekcija stanovanja bo zares učinkovita, če se odločite za globinski sesalnik Rainbow, ki deluje s pomočjo najmočnejšega naravnega elementa, vode. Ideja za sesalec z vodnim filtrom in brez vrečke je padla že leta 1920, ko je John W. Newcomb naredil 'napravo, ki deluje tako, da ločuje delce prahu in umazanije od zraka'. Leta 1929 je nastala družba Rexair, ki pa je bila leta 1955 spremenjena v Rainbow, skupaj z izboljšanjem čistilnega sistema in modernejšo obliko sesalnega aparata. Sesalec z vodnim filtrom je danes izpopolnjen, družba Rainbow pa močnejša kot kadarkoli prej.

 

Dezinfekcija stanovanjaGlobinski sesalnik za čist in svež dom

Z razvito in rastočo mrežo mednarodne prodaje, vrhunsko tehnologijo in predanim timom vodilnih ljudi, je naše podjetje na poti velikih uspehov. Za to se imamo zahvaliti tudi našim zvestim kupcem, ki jim sesalec z vodnim filtrom pomaga na poti do čistejšega stanovanja in bolj svežega zraka v domu. Omogoča pa naš globinski sesalnik tudi dezinfekcijo stanovanja, čistejša tla, pohištvo in zrak, za kar se lahko zahvalimo Rainbow najmodernejši tehnologiji in lastni čistilni rešitvi narave: vodi. Če želite izvedeti več o Rainbow tehnologiji in o tem, kako deluje naš sesalec s HEPA filtrom, se lahko dogovorite z nami za predstavitev na domu. Parni sesalci zares učinkovito odstranjujejo umazanijo, kar vam praktično lahko prikažemo tudi na predstavitvi.

 

Globinski sesalnik in tu je dezinfekcija stanovanja

Dezinfekcija stanovanja pomeni odstranitev, uničenje in preprečitev razvoja bakterij in drugih mikroorganizmov v vašem domu, kar lahko dosežete z našo pomočjo. Sesalec z vodnim filtrom, ki je tudi sesalec s HEPA filtrom, vam omogoča dezinfekcijo stanovanja s svojimi številnimi prednostmi delovanja. Poleg tega, da odstranjuje umazanijo, bakterije in s HEPA filtrom tudi mikroskopsko majhne delce, ujame tudi vse vonjave, v vaše okolje pa spušča samo čist in svež zrak. Globinski sesalnik je namenjen tudi odstranjevanju bakterij in mikroorganizmov iz preprog, kamor se pogosto zatečejo, s tem pa je omogočena dezinfekcija stanovanja. Parni sesalci Rainbow so tako nujna oprema vašega doma, saj vam bodo prinesli številne prednosti, med njimi lep dom s svežim zrakom.

 

 

Rainbow | Dezinfekcija stanovanja vam je omogočena s sesalniki Rainbow– povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Dezinfekcija stanovanja, sesalec z vodnim filtrom, globinski sesalnik
ZEMLJEVID