Parni sesalec – zmagovalec med čistilci

SesalecTudi vas čaka nezaželjeni vikend, ko boste spet morali vzeti v roke svoj stari, zdelani sesalec za prah iz katerega se pri vžigu najprej zakadi prah, saj je njegov filter videti slabše kot pljuča stoletnih kadilcev? Mi vam predstavljamo revolucionarni sesalec, vodni sesalec, ki deluje brez vrečk, ki, roko na srce, niso poceni in brez dišavnih filtrov, katerih vonj se razgubi že med samim sesanjem. Sesalec je zmogljiv in enostaven za uporabo. Poleg patentiranega separatorja in hepa filtra so priloženi vsi pomembni nastavki, ki jih boste pri delu potrebovali. Z našim sesalcem Rainbow podjetja Rainpolc s sedežem v Mariboru, odslej ne boste več le sesali prahu, ampak boste z njim naredili korak k čistim talnim površinam, fugam, oknom in predpražnikom. Sesalec je zmogljiv in enostaven za uporabo. Ko boste enkrat preizkusili naš sesalec Rainbow z dodatno opremo, vam bo vaš stari služil samo še za čiščenje pepela v kurilnici, smeti v delavnici ali garaži, kajti tega revolucionarnega sesalca ne boste več izpustili iz rok.

 

Parni sesalec – zbogom alergije

Recite zbogom, alergijam, bakterijam, pršicam in neuporabnim sesalcem za prah. Z našim čistilnim sistemom, ki služi tudi kot suho mokri čistilec ali suhi sesalec, lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli v stanovanju, saj za čiščenje ne potrebujete dodatnih čistil.

 

Sesalec – Rainbow je odlično darilo za vsak dom

Sesalec Rainbow je odlično in praktično darilo za vsak dom, saj globinsko očisti vsak kotiček vašega stanovanja.  Da bi lahko uživali v čistem udobju vašega doma z vašimi najdražjimi smo za vas pripravili vrhunski produkt, ki vam bo spremenil življenje. Svoje zadovoljstvo z našim sesalcem, lahko delite tudi s svojimi najdražjimi, tako da jim ga poklonite kot darilo. Ja, to je izvrstna zamisel!

 

Rainpolc | Sesalec, alergije, hepa filter, parni sesalec, sesalec za prah - povezava do naše spletne strani:

•    Sesalec
•    Alergije
•    Hepa filter
•    Parni sesalec
•    Sesalec za prah

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
RAINPOLC, trgovina, posredništvo in druge storitve, d.o.o.
Naslov
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
08 2052058
Seznam fraz
Sesalec, alergije, hepa filter, parni sesalec, sesalec za prah
ZEMLJEVID