Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Računalništvo, internet in elektronske naprave > Rabljena računalniška oprema

Rabljena računalniška oprema

Rabljeni računalniki lahko pomenijo velik prihranek denarja. Kakovostna rabljena računalniška oprema po ugodni ceni - monitorji, prenosniki, namizni osebni računalniki. Profesionalna oprema in oprema za manj zahtevne uporabnike.

Zmogljivi rabljeni prenosniki in notesniki s 6-mesečno garancijo in licenčnim operacijskim sistemom. Prenosniki, ki jih imamo v ponudbi, so kakovostni, so izhajajo iz poslovnih linij prenosnikov. Opremo pred prodaja pregledamo, tako da ni bojazni, da boste kupili mačka v žaklju. Po poteku garancije vam nudimo tudi servis, z veseljem pa vam bomo pomagali tudi po telefonu.Brown Bear Team, Trzin.   Brown Bear Team, Trzin
Delovne postaje so zmogljivejši računalniki za zahtevnejše uporabnike in spadajo med dražje računalniške naprave. Zato je smiseln nakup rabljene delovne postaje, ki je bila v lasti večjih podjetij 2-3 let in deluje brezhibno. Rabljeni računalniki na voljo pri podjetju Brown Bear Team.
Rabljeni prenosniki so pri BBT po ugodnih cenah in celo leto v akciji. Prenosni računalniki so v brezhibnem stanju, saj so testirani, stari največ 3 leta in imajo polletno garancijo. Vabljeni na spletno stran BBT.si ali pa v prodajalno v Medvodah!
Namizni računalniki ali prenosniki po ugodnih cenah so v ponudbi pri Brown Bear Team podjetju v akciji, saj so to rabljeni prenosniki, ki so bili v uporabi 2-3 leta pri velikih podjetjih v tujini in so testirani ter brezhibni. Nudimo vam tudi polletno garancijo, vabljeni!
Iščete poceni prenosnik ali računalnik? Potem je najboljša izbira nakup rabljenega računalnika! Pri BBT je prodaja rabljenih računalnikov visoke kvalitete, saj so v ponudbi brezhibni in testirani računalniki, ki so bili do tri leta v uporabi pri večjih podjetjih iz tujine. Vabljeni k ogledu ponudbe!
Računalniški monitorji so lahko izredno velik strošek, še posebej, če hkrati kupujete tudi računalnik. Zato se splača kupiti rabljenega, saj so bili le-te v uporabi max 3 leta in so v brezhibnem stanju. Rabljeni računalniški monitorji po ugodnih cenah pri BBT, vabljeni!
V podjetju Brown Bear Team imamo rešitev za vse, ki iščejo kakovostno in preverjeno računalniško opremo, kljub temu pa ne želijo zapravljati denarja za nove računalnike ali prenosnike, ki presegajo njihove zahteve. Naša oprema vas ne bo pustila na cedilu, saj jo pred prodajo pregledamo in testiramo. Brown Bear Team, Trzin.
Najcenejši prenosniki in računalniki so definitvno rabljeni. Pri BBT vam nudimo nakup rabljenih prenosnikov in računalnikov. Računalniška oprema je stara 2-3 let, testirana, deluje brezhibno in ima 6-mesečno garancijo.
Prenosni računalniki v akciji so pri podjetju Brown Bear Team po zares ugodnih cenah. Prodaja rabljenih računalnikov se zagotovo najbolj splača, saj so računalniki in oprema stari maksimalno tri leta, so testirani in imajo polletno garancijo. Vabljeni in si oglejte neverjetne akcije!
Rabljeni LCD monitorji 19''-24'' po ugodni ceni. Vrhunske računalniške monitorje LCD lahko za krajše časovno obdobje tudi najamete. Rabljeni LCD monitorji priznanih blagovnih znamk so tovarniško obnovljeni. Zakaj bi kupovali nov monitor, če lahko za primerno ceno dobite kakovosten monitor, ki bo zadovoljil vse vaše zahteve? Brown Bear Team, Trzin
Prodaja rabljenih prenosnikov in računalniške opreme pri BBT vam nudi najugodnejše cene kvalitetnih računalnikov in opreme. Računalniška oprema je kvalitetna, brezhibna, strokovno testirana, stara največ 3 leta in ima polletno garancijo. Vabljeni na BBT.si!
Prenosniki v akciji, ki traja ves čas, so pravzaprav rabljeni namizni računalniki. Nakup le-teh se definitvno najbolj splača, saj so računalniki in oprema stari največ 3 leta, so strokovno testirani in imajo polletno garancijo. Vabljeni na BBT.si!
Rabljeni namizni računalnik Dell, HP, Fujitsu Siemens, IBM, Lenovo. Osebni računalniki, ki bodo zadostili vašim potrebam. Pri nakupu vam bomo svetovali, z nasveti pa vam bomo pomagali tudi v primeru težavic pri nameščanju licenčne operacijske opreme, ki je všteta v ceno računalnika. Brown Bear Team, Trzin
Rabljeni računalniki in prenosniki oziroma notesniki priznanih znamk. Pregledana in stestirana oprema, ki bo zadovoljila vaše potrebe po zmogljivem, a hkrati cenovno ugodnem računalniku. Za izdelke v naši ponudbi nudimo tudi garancijo. Brezhibna računalniška oprema - Brown Bear Team, Trzin.