Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Računalništvo, internet in elektronske naprave > Audio, video

Audio, video. Profesionalna audio oprema in video oprema

Audio, video. Audio oprema in video oprema za profesionalne uporabnike. V naši rubriki »audio, video« si lahko ogledate in izberete najboljšo audio in video opremo.

Najboljši avdio video izdelki, ki vam bodo dom spremenili v pravi hišni kino.
Bang & Olufsen je priznano dansko podjetje, ki izdeluje vrhunsko avdio in video opremo. Electra trade je že več let uradni partner s tem podjetjem.
Združite več naprav v en sam sistem - izkoristite priložnoste, ki so vam dane in uživajte v popolnosti.
Multi-room vam omogoča, da se v različnih prostorih hkrati predvaja različna ali enaka glasba.
Sodobna in profesionalna audio oprema: slušalke, laringofoni in slušalke z mikrofonom. Tudi video oprema - kamere. Kvalitetna audio in video oprema podjetja Kompas Telekomunikacije.
Bang & Olufsen že več kot devet desetletij uspešno izdeluje vrhunske zvočnike, ki so nepogrešljiv del vaše glasbene opreme.
Domači kino nudi nepozabne filmske izkušnje, ki so primerljive s tistimi v javnem kinu. Uživajte v brezhibni kakovosti filma v prijetnem objemu svojega doma. 
Oprema za hišni kino vam prinaša avtentično zabavo in doživljanje filmov. Bang & Olufsen vam nudi estetsko in tehnično dovršeno opremo.
Pozabite na spotikanje ob kablih. Brezžični zvočniki omogočajo neomejeno premikanje po prostoru, saj ne potrebujejo žične povezave s predvajalnikom.