Rezervni deli za avto - novi, rabljeni in univerzalni avtodeli

Rezervni deli za avto predstavljajo osrednjo ponudbo podjetja R&N, trgovine z avtodeli d.o.o. Avto je sestavljen iz več kot tri tisoč delov in za pravilno delovanje morajo ti biti brezhibni, zato jih moramo ob obrabi ali poškodbi zamenjati. Rezervni deli za avto, ki jih boste našli v naši ponudbi, obsegajo praktično vse izdelke, ki jih potrebujete za vzdrževanje, obnovo in popravilo vašega vozila. Med drugim boste v naši ponudbi našli izdelke, kot so izpušni sistemi in senzorji za oprijem (abs senzor).


Ne glede na to, ali imate doma bmw ali peugeot, naši rezervni deli za avto so izdelki priznanih proizvajalcev, ki jih odlikuje visoka kakovost in ugodna cena. Visokokakovostni in ugodni rezervni deli za avto so po našem mnenju tisto, kar privablja nove zveste stranke. To nam zagotavlja večjo produktivnost in ohranja naše dobro ime, zadovoljne pa so tudi stranke, saj imajo manj stroškov s popravili vozil.

Rezervni deli za avto, ABS senzorSenzorji za oprijem - abs senzor

Nadzor oprijema preprečuje popoln zaklep kolesa med zaviranjem, kar omogoča premikajočemu vozilu stabilnost v neprijaznih razmerah na vozišču ter zmanjšuje zavorno pot. Poleg tega ima vozilo tudi abs senzor in je obvladljivo tudi, ko je zavorni pedal stisnjen na maksimum. ABS je mehanizem s senzorji, ki nadzirajo hitrost rotacije koles in hitrost vozila. V kolikor abs senzor zazna, da se eno ali več koles ne vrti in da se vozilo še naprej premika, pomeni, da so kolesa zaklenjena. Istočasno zavorni sistem prejme signal za spust pritiska, kar vodi do trenutnega odklepa koles.


Abs senzor je nameščen v sprednja kolesa z dodatnim senzorjem, ki se nahaja na zadnji osi. Sestavljen iz več delov, med drugim tudi iz rotorja in statorja. Rotor je lociran na vrtečem delu in je videti kot prestava. Strator je elektromagnetna tuljava z magnetom, ki mu v bistvu rečemo senzor.

Rezervni deli za avto - izpušni sistemi za vse vrste vozila

Izpušni sistemi skrbijo za odvajanje in omejevanje izpusta izpušnih plinov, ki nastajajo pri izgorevanju goriva. Izpušni sistem sestavljajo izpušni zbiralnik (kolektorja), izpušne cevi, katalizator in glušniki; novejša dizelska vozila pa imajo tudi filtre trdih delcev. Izpušni sistemi zagotavljajo tiho delovanje vašega vozila in izboljšajo izkoristek motorja, prispevajo pa tudi k izboljšanju moči in navora motorja ter k manjši porabi goriva.


Na področju izpušnega sistema so vam v naši spletni trgovini na voljo naslednji rezervni deli za avto: prednji, vmesni, ekspanzijski in zadnji lonci, za tiste bolj zahtevne pa se najdejo tudi izpušni sistemi z gibljivo cevjo.

Vabljeni v našo spletno trgovino.

R&N, trgovina z avtodeli d.o.o. | Rabljeni in novi avtodeli po ugodni ceni