Izbrano vrtno pohištvo za kakovostno preživljanje prostega časa

Vrtno pohištvo

Si po napornem dnevu ali tednu želite le sproščujoče trenutke v objemu svojega doma? Bi radi proste trenutke preživeli na prostem in si obenem privoščili izbrano udobje? Kakovostno vrtno pohištvo je vse, kar potrebujete! Privoščite si vrhunsko stilno vrtno pohištvo, s katerim boste vaš vrt ali teraso spremenili v oazo užitka. Vrtne sedežne garniture, stoli, mize, klopi, ležalniki in še mnogi drugi dodatki poskrbijo za prijetne trenutke, ko se sprostite in uživate sami, v dvoje, z družino ali pa s skupino prijateljev. Pravzaprav sploh ni pomembno, glavno je, da si polepšate proste trenutke tako, kot vam ustreza.

 

Stilno vrtno pohištvo in vrtne sedežne garnitureVrtna garnitura

Pri nakupovanju opreme za zunanje in notranje prostore je najbolj bistveno, da si izberete notranje ali vrtno pohištvo, ki bo prostor polepšalo in ga napolnilo s pridihom vrhunskega udobja in elegance. Tudi leseno vrtno pohištvo je namreč lahko izjemen oblikovalski dosežek, ki vrt ali teraso preoblikuje v stilsko dovršen prostor vrhunskega videza. Lahko se odločite za kombinacijo različnih materialov, ki sledi sodobnim pohištvenim trendom, izberete drzne barve ali bolj umirjene pastelne odtenke. Od jedilnih miz in stolov za obedovanje na prostem do senčnikov in udobnih zof za poležavanje – vse lahko najdete v razstavno-prodajnem salonu podjetja Prehod.

 

Svetovalni dnevi – brezplačno do strokovnih nasvetov

V razstavno-prodajnem salonu Prehod smo se zaradi velikega povpraševanja po strokovnjakih za opremo odločili, da vam stopimo naproti. Trikrat tedensko je našim strankam v salonu na voljo notranji oblikovalec – svetovalec. Če pri izbiri vrtne sedežne garniture in dodatkov za dom in vrt želite individualen strokovni nasvet, se po telefonu ali elektronski pošti dogovorite za srečanje in se posvetujte z oblikovalcem. Ta bo upošteval vaše želje in stilno vrtno pohištvo z vsem dodatki razporedil tako, da boste čim bolj optimalno izkoristili prostor in na vrtu ali terasi uživali vse proste trenutke.

 

 

Prehod, d.o.o. | Stilno pohištvo, vrtne sedežne garniture – povezave do naše spletne strani:

Stilno pohištvo
Vrtne sedežne garniture

NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Prehod d.o.o.
Naslov
Smledniška cesta 64A
4000 Kranj
Delovni čas
TOR - PET: 9.00 - 19.00, SOB: 9.00 - 13.00
Spletna stran
E-pošta
04 2810300
Seznam fraz
stilno pohištvo, vrtne sedežne garniture
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA