Moderne sedežne vrtne garniture

Vrtna garnitura z zunanjo preprogo

Vrt ali terasa je eden najbolj prijetnih prostorov, ki na zanimiv način združuje notranje in zunanje bivalne prostore. Vse prevečkrat pa ti zunanji prostori ostanejo neizkoriščeni in se uporabljajo le občasno. Edinstvene vrtne garniture lahko vsako teraso ali vrt pretvorijo v eleganten in privlačen prostor na prostem, v katerem boste sami, z družino ali s prijatelji preživeli veliko lepih trenutkov. Zakaj ne bi izkoristili toplih dni za obedovanje na prostem? Naj vam čudovito oblikovana in udobna vrtna garnitura polepša trenutke brezdelja. Izberite si udobno zofo in se zleknite nanjo z dobro knjigo v roki ali pa povabite prijatelje na prijetno druženje v soboto zvečer.

 

Izbira vrtne garniture v salonu Prehod

Izbira vrtne garniturePrvo pravilo, ki ga morate upoštevati pri izbiri pohištva za teraso ali vrt, je smiselnost oziroma funkcionalnost izbire. Pri nakupu vrtne garniture (lesene, kovinske ali iz umetnih materialov) najprej pretehtajte, kakšnemu namenu bo najpogosteje služila vaša terasa ali vrt. Če radi poležavate na prostem in si privoščite popoldansko lenarjenje v 'dnevni sobi na prostem', so najbrž za vas najprimernejše moderne sedežne vrtne garniture. Če teraso in vrt največkrat uporabljate za obroke na prostem ali piknike, potem ne pozabite na jedilno mizo in stole. Ves čas pa seveda imejte v mislih tudi to, da je vrtna garnitura dovolj velika za vse ljudi, ki jih nameravate povabiti. Če imate dovolj prostora pa je seveda idealno, da združite oboje – kotiček za poležavanje, jedilnico in prostor za zabavno druženje. Naši strokovnjaki vam bodo pri opremljanju z veseljem pomagali s strokovnimi nasveti.

 

Vrtna garnitura je središče terase ali vrtaVrtna garnitura

Kaj je tisto, kar običajne lesene terase ali vrtove spremeni v prostor, kamor se z veseljem vračate in kjer lahko preživite ure in ure svojega prostega časa? Vrtno pohištvo oziroma izbira prave vrtne garniture! Izjemni vrtni stoli, mize, ležalniki, klopi, senčniki in drugi dodatki so tisti, zaradi katerih je zunanji prostor prijeten in udoben. Elegantne in kakovostne vrtne garniture in dodatki ustvarijo pravo vzdušje. Ne glede na to, ali si želite le mirnega kotička zase ali razkošne moderne sedežne garniture za kopico prijateljev, na prvo mesto postavite kakovost. Tako boste sami ali v družbi lahko resnično uživali.

 

Prehod, d.o.o. | Moderne sedežne garniture, vrtna garnitura – povezave do naše spletne strani:

Vrtne garniture
Moderne sedežne garniture
Vrtna garnitura

NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Prehod d.o.o.
Naslov
Smledniška cesta 64A
4000 Kranj
Delovni čas
TOR - PET: 9.00 - 19.00, SOB: 9.00 - 13.00
Spletna stran
E-pošta
04 2810300
Seznam fraz
moderne sedežne garniture, vrtna garnitura
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA