Otroške vzmetnice – izberite dober jogi za otroško posteljo

Otroška vzmetnica

 

 V podjetju Slovenska postelja se zavedamo, kako pomembno za otroke je spanje, saj je od kakovosti spanca odvisen nadaljnji razvoj otroka. Z mislijo na zdrav razvoj otroka smo vam zato pripravili program otroških izdelkov iz vrhunskih in naravnih materialov. V ponudbi imamo otroške vzmetnice različnih  dimenzij pa tudi otroške postelje, posteljnino in vzglavnike. Otroške vzmetnice za najmlajše so vam na voljo v štirih modelih, imenovanih Matic, Barbara, lateks otroški jogiji in otroško ležišče HR. Vsi modeli so na voljo v standardnih dimenzijah, po vaši želji pa vam lahko izdelamo tudi jogi za otroško posteljo poljubne velikosti.

 

Za dober jogi za otroško posteljo pomembno pravilno izbrano ležišče

Pravilno izbrano otroško ležišče je osnova za miren, zdrav in nemoten počitek vašega otroka. Prvih nekaj mesecev naj bodo otroški jogiji trdni, da preprečijo, da bi se otroku nosek pogreznil v površino ležišča. Ponujamo vam dober jogi za otroško posteljo iz naravnih materialov, kot sta gumirani iglani kokos ali lateks. Gre za nekoliko trša materiala, v naši ponudbi pa boste takšno otroško ležišče našli pod imenom Barbara. Priporočljiva je uporaba ležišča skupaj z zračno posteljno podlogo. Pozneje, ko otrok lahko sam dvigne glavico, so otroške vzmetnice lahko mehkejše. Otroški jogiji iz spominske pene, ki jih ponuja model Matic, se odlično prilagajajo otrokovemu telesu in mu nudijo kakovostno oporo.

 

Antialergijske otroške vzmetnice preprečujejo nastanek alergij

Vsa oprema za otroka naj bo antialergijska, saj boste s tem preprečili razvoj astme ali alergije na pršice, ki bi vašega otroka lahko spremljali vse življenje. Prav tako je pomembno, da so otroške vzmetnice zaščitene pred vlago, saj je mokro otroško ležišče idealno za razvoj bakterij. Dober jogi za otroško posteljo mora zato imeti ležišče z zračno strukturo, ki nemoteno diha. Otroški jogiji za dojenčke in male otroke naj imajo snemljivo pralno prevleko. Poleg tega naj bo ta prevleka nepremočljiva, da bo otroška postelja res ostala suha.

 

Vrhunska slovenska kakovost za prijeten spanec vašega otroka. Vabljeni na našo spletno stran!

 

Slovenska postelja | Dobre otroške vzmetnice in jogiji za otroško posteljo – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroške vzmetnice, jogi za otroško posteljo, otroški jogiji, dober jogi, otroško ležišče
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA