Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Razrez

Razrez. Laserski razrez in razrez pločevine. Vodni razrez.

Razrez pločevine, laserski razrez, razrez pločevine. Razrez z vodnim curkom - vodni razrez.

Pri nas vam je na razpolago najboljši krivilni stroj. V naši delavnici stoji najboljši stroj za krivljenje pločevine in profilov ter izvrstno orodje za krivljenje cevi.
Podjetje Skitti v Izlakah omogoča razrez kovin s pomočjo sodobnih CNC naprav. Imajo hiter odzivni čas in so fleksibilnost glede strankinih želja. Nudijo vam tudi storitve kot so struženje, krivljenje, štancanje, peskanje  itd.
Laserski razrez postaja vedno bolj pogosta izbira zaradi razvoja tehnologije. Omogoča najboljše razmerje med vrhunsko kakovostjo in ceno. Cena je seveda odvisna od količine, števila lukenj in materiala.
V podjetju Skitti Vam nudimo razrez pločevine na trakove in lasersko graviranje kovin z laserskim rezalnikom. Ugodne cene in kvalitetni razrez in graviranje.
Razrez pločevine – plazemski do debeline 300 mm ter s škarjami do debeline 10 mm in širine 3000 mm. Opravljamo tudi struženje in rezkanje.
Mag-mig varjenje po ugodnih cenah na voljo pri podjetju Skitti d.o.o. Ponujajo tudi robotsko varjenje aluminija in inoxa; zaradi izjemne prilagodljivosti, je postopek robotskega varjenja hiter, natančen in prilagodljiv.
Vodni razrez inox cevi z abrazivnim vodnim curkom. Razrez, čiščenje, preoblikovanje, brušenje in poliranje cevi inox. Preoblikovanje cevi za izdelavo ograje. Vodni razrez cevi inox in izdelava inox zunanje ali notranje ograje, ki je lahka za vzdrževanje in prijetnega videza. EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin
Vodni razrez oziroma razrez z vodnim curkom razreže praktično vse. Od granita, kamna in jekla pa vse do neprebojnega stekla, kevlarja in titana. Tako imenovani waterjet se lahko pohvali tudi s tem, da porabi izredno malo vode. Kontaktirajte nas - Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Široka izbira strojev za cnc struženje za kovino. Nudimo ugoden nakup raznovrstnih cnc stružnic za kovino.
Pri laserskem razrezu aluminija se lahko izdelujejo tudi kompleksnejše oblike. Med številne prednosti, ki jih prinaša laserski razrez aluminija spada nizka cena in uporaba tehnološko dovršenih in natančnih naprav za laserski razrez.
Ugodne in visoko kakovostne storitve rezkanja z našimi odličnimi CNC vrtalno rezkalnimi stroji v podjetju Robomac d.o.o.!
CNC rezalniki so CNC stroji za razrez kovine in ostalih materialov. Plamenski in plazemski rezalnik - del ponudbe podjetja VIRS.
Waterjet razrez z vodnim curkom: vodni razrez pločevine, razrez aluminija, kamna in drugih materialov. Rezanje z vodnim curkom omogoča natančno oblikovanje. Kamnoseštvo Svetina.
Inox pločevina je odporen material, ki se uporablja v številnih industrijah. . V podjetju Juhant nudimo kvaliteten razrez in upogibanje pločevine tudi za zahtevnejše predmete.
Pri laserskem razrezu se najpogosteje režejo kovine iz inoxa, aluminija in železa. Pri specifičnih željah laserskega razreza kovin se je najboljše obrniti neposredno na ponudnika storitve laserskega razreza kovin.
Laserski gravirni stroji za lasersko rezanje in graviranje nekovin. V našem podjetju vam nudimo laser za graviranje in laserski razrez usnja, jeansa, lesa, plastike… Podjetje Rigo d.o.o. iz Komna vam poleg omenjenih strojev mudi še šivalne in vezilne stroje in profesionalno likalno tehniko, ki jo potrebujejo tako gostinska kot tekstilna podjetja.
Ponujamo vam tudi komoro za peskanje. Ekscentrična stiskalnica in hidravlična stiskalnica sta najpogostejši orodji, ki služita stiskanju pločevine. 
Vrhunski laserski rezalnik švicarskega proizvajalca Bytronic – pionir med laserskimi stroji za obdelavo kovin. Izjemno hiter in natančen razrez.
Poleg vseh ostalih laserskih razrezov, torej laserskih razrez raznih oblik in materijalov kot tudi laserskega graviranja kovin, v podjetju vedno stremimo k temu, da smo aktualni na vseh področjih obdelovanja kovin zato je kakovost  vedno bila in bo na prvemu mestu!
Iščete ugoden razrez pločevine? V podjetju Skitti d.o.o. je na voljo sodoben postopek razreza pločevine, ki je ob ugodni ceni še natančen in kakovosten. Avtomatizacija laserskega razreza pripomore k temu, da se lahko izognemu odvečnim odpadkom.