Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Žerjavi

Upravljanje žerjavov za učinkovito premikanje velikih količin tovora na krajši razdalji. V Tehnomatici nudimo različne komponente za žerjave.
Inženiring, ki ga opravljajo v podjetju Nokran, vključuje vse faze potrebne za uspešno izvedbo projekta. Nokran poskrbi za celovit strojni inženiring.
Podjetje Nokran iz Maribora že vrsto let projektira industrijske sisteme. Transportni vozički omogočajo prenos izredno težkih bremen, enostavno jih je uporabljati.
Kakovost je zagotovljena z jeklenimi konstrukcijami in transportnimi napravami visokih nosilnosti. Njihove kvalitetne jeklene konstrukcije so nizkih cen in zagotovljene kvalitete.
Obešala in prijemala pločevine, traverze ter druge transportne sisteme lahko najdete pri podjetju Nokran, ki že vrsto let uspešno posluje in zadovoljuje industrijske potrebe svojih strank. 
Njihovi vsestransko uporabni mostni žerjavi bodo ustrezali najstrožjim varnostnim merilom doma in v tujini. Mostni žerjavi in ostali tipi žerjavov bodo izpolnili vse vaše zahteve.
Transportne naprave in transportni sistemi se uporabljajo v najrazličnejših panogah industrije. Njihove skupne značilnosti so optimalna funkcionalnost ter doseganje zelo strogih varnostnih meril.
Projektiranje jeklenih konstrukcij in vse potrebno za inženiring masovnih industrijskih žerjavov. Podjetje poskrbi tudi za modernizacijo zastarelih žerjavov ter optimizacijo varnosti.