Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Zapornice

Zapornice za parkirišča in dvorišča. Različne rampe za parkirne hiše.

Zapornice, ki jih lahko upravljamo na različne načine. Avtomatske zapornice za parkirišča. Različni sistemi za upravljanje rampe - zapornice z daljinskim upravljanjem ali ročne zapornice.

Avtomatske zapornice oziroma rampe. Zapornica za garaže, dvorišča in parkirišča, parkirne hiše. Avtomatske zapornice z različnimi možnostmi upravljanja - daljinski upravljavci, kartice, žeton, stikala, ključavnice ali domofoni. V našem podjetju vam svetujemo pri izbiri primerne rampe ter poskrbimo za montažo. V ponudbi imamo tudi avtomatska vrata za dvorišča, garaže ...  AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici
Potopni valji oziroma stebrički so idealna rešitev za cestne zapore ali kontrolo prometa tam, kjer je prostorska stiska. So tudi veliko bolj estetski kot avtomatske zapornice in se vedno bolj uporabljajo v mestnih jedrih in na privatnih parkiriščih. Preverite ponudbo potopnih valjev pri Steklo Nemec!
V mestih in naseljih, kjer je omejen prostor, je idealna rešitev za nadzor prometa, rezervacijo parkirnih mest in zaščito privatnih parkirišč potopni oziroma dvižni parkirni stebriček. Potopni stebrički zavzamejo malo prostora ter so daljinsko vodeni, na voljo pa so različne velikosti in modeli - v ponudbi pri PI Unipro d.o.o., vabljeni!
Bi radi izvajali kontrolo prometa na vašem posestvu ali cesti? Si želite urediti parkirne rampe, ker vam ljudje parkirajo svoja vozila na privatnem parkirišču? Pri podjetju Steklo Nemec vam ponujamo avtomatske parkirne zapornice ali pa zapornice za kontrolo prometa. Zapornice so najsodobnejše ter najboljše, saj jih izdeluje FAAC, vodilno podjetje pri izdelavi avtomatskih pogonov vrat ter avtomatskih zapornic.  
Parkirni sistemi so dandanes izredno pomembni, saj je v mestih in pri večjih objektih vse več vozil in tako je tudi večja potreba po vse več parkiriščih. Parkirni sistemi pridejo zelo prav tako za javna kot zasebna parkirišča, saj lahko delujejo ves čas in izredno pohitrijo promet. Pri Steklo Nemec ponujamo parkirni sistem PARAGON, katerega elementi so med drugim avtomatske zapornice in parkomati.
Projektni Inženiring Unipro d.o.o. nudi celovite rešitve na področju cestne avtomatizacije - od svetovanja, načrtovanja, do realizacije projekta. Nudi vam tudi produkte na področju nadzora prometa, opreme za parking, kontrole pristopa, protivlomnih in nadzornih sistemov itn. Vabljeni k ogledu predstavitve storitev in produktov!
Parkirne rampe in zapore so namenjene za rezervacijo parkirnih mest, za nadzor večjih parkingov ter za kontrolo prometa. Projektni inženiring Unipro nudi sisteme za avtomatizacijo cestnega prometa, signalizacijo ter semaforizacijo. Poleg dvižnih zapornic in zapor nudijo celotne sisteme za parkinge.