Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Prikolice

Prikolice za traktorje in avtomobile. Tudi kamp prikolice. Prodaja in najem prikolic.

Prikolice za različna vozila: traktorske in avto prikolice. Iščete primerno kamp prikolico? Prodaja in najem po ugodni ceni. V ponudbi tudi gozdarska prikolica za delo v gozdu.

Nadgrajene gozdarske prikolice za varno delo v gozdu. Prikolice, ki vam bodo olajšale delo v gozdu. Prikolice, ki jih prilagodimo, upoštevajo vse sodobne tehnične rešitve. Nadgradnja za gozdarske prikolice, kiper prikolice, specialna vozila.
Opravljamo predelave za prikolice in prilagoditve za prikolice za prevoz živih živali. Prikolice se razlikujejo, saj za prevoz prašičev ali prevoz konjev ne morete uporabljati enake prikolice. Predelujemo tudi prikolice za prevoz avtomobilov in prikolice za prevoz drugih vozil. Prilagoditve za dvigala, specialna vozila in predelave, ki jih potrebujejo delovni stroji.
Opravljamo tovorno nadragnjo za kiper in kiper prikolice. Prikolice prilagodimo vaši uporabi. Prikolice izpolnjujejo vse varnostne zahteve. Z našo nadgradnjo postanejo prikolice bolj funkcionalne. Nadgradnja za prikolice, specialna vozila, dvigala  - Natral d.o.o.