Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Najem

Najem gradbenih strojev za različna dela. Izposoja viličarjev in drugih strojev.

Najem viličarjev in drugih gradbenih strojev. Izposoja gradbene opreme po ugodnih cenah. Zakaj bi se odločili za nakup, če je najem gradbenih strojev cenovno boljša rešitev v primeru, da viličarjev in drugih strojev ne potrebujete vsakodnevno.

Nudimo vam najem različnih gradbenih strojev - najem valjarja različnih velikosti, najem bagra s pripadajočo opremo, najem dvižne ploščadi za dela na težko dostopnih mestih. Najem in prodaja strojev - Fiš d.o.o.
Ugoden najem škarjaste dvižne ploščadi in kakovostnega viličarja pri Riwalu. Najem dvigala ali kvalitetne dvižne košare z visoko stabilnostjo ter dvižno višino, poleg najema nudimo tudi usposabljanje.
Ugoden najem dvižne košare z lomljivo roko in drugih dvižnih strojev. Kvalitetne dvižne ploščadi, najem viličarja, izposoja dvigal ter dvižne košare za ugodno ceno pri Riwalu.
Najem viličarja z optimalno vertikalno ter horizontalno mobilnostjo. Poleg najema nudimo tudi usposabljanje za posamezne stroje. Ugodna prodaja teleskopskih viličarjev z izjemno nosilnostjo ter enostavnim upravljanjem.
Namesto nakupa gradbenih strojev se odločite za najem, sploh v primeru, da strojev ne uporabljate pogosto. Najem stroja za specifično delo, ki ga želite opraviti. Najem viličarja, najem bagra in najem drugih strojev. Pri nas se lahko odločite tudi za najem kombija - Fiš d.o.o.