Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Ledomati

Ledomati priznanih proizvajalcev - servis ledomatov in cene

Ledomati lahko proizvedejo led različnih oblik - kocke, kroglice, valji, zrnat led... Servis ledomatov v Ljubljani. Ledomat za lokal, hotel ali restavracijo lahko kupite po ugodni ceni.

Ledomat Hoshizaki lahko proizvede led različnih oblik in velikosti, zato je kot nalašč za uporabo v gostinstvu, uporablja pa se ga lahko tudi za druge namene, npr. za transport zamrznjene hrane. Cene ledomatov so pri nas izjemno konkurenčne. DSP, Ljubljana.
Zakaj ledomati Hoshizaki spadajo v sam vrh naprav za izdelavo ledenih kock? Ker so enostavni za uporabo, izjemno učinkoviti, energetsko varčni, okolju prijazni in relativno ugodni. Na voljo vam je mnogo različnih modelov - DSP, Ljubljana.
Si želite, da bi pijačo v svojem lokalu lahko postregli z zanimivimi oblikami ledu? Potem so gostinski ledomati Hoshizaki prava izbira za vas, saj lahko proizvedejo led v obliki kock, kroglic, valjev, polvaljev ali zrn. Vabljeni v DSP, Ljubljana.
Ledomati Hoshizaki veljajo za izjemno kakovostne in učinkovite, seveda pa se kot pri vsaki stvari lahko tudi pri njih kdaj kaj pokvari. Takrat je potreben servis ledomata. Kam torej napravo odpeljati na popravilo? DSP, Ljubljana.
Se imate namen začeti ukvarjati z gostinstvom? Potem boste zagotovo potrebovali kakovostno napravo za proizvodnjo ledu. Ledomati Hoshizaki slovijo po izjemni učinkovitosti, nizki porabi energije in prijaznosti do okolja. Vabljeni v DSP, Ljubljana.
Ste se odločili, da se boste preizkusili v gostinstvu? Potrebnih bo kar nekaj osnovnih sredstev, ne pozabite tudi na ledomat, ki je praktično obvezna oprema za gospodinstvo. Priporočamo vam ledomate Hoshizaki vrhunskega japonskega proizvajalca. DSP, Ljubljana.