Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Gasilni aparati

Gasilni aparati na prah, co2 ali vodo - kakovostni gasilniki - prodaja in servis

Gasilni aparati morajo biti redno vzdrževani. Gasilnik vas lahko v primeru požara reši velike izgube. Prodaja in servis gasilnih aparatov.

Veliko potujete z avtom, tovornjakom ali kakšnim drugim transportnim sredstvom? Svetujemo vam, da si priskrbite ustrezen gasilni aparat na prah, ki bo poskrbel za večjo požarno varnost. Za v avto je zagotovo najprimernejši 1 kilogramski gasilnik. Agil d.o.o., Ljubljana.
Ali vaš star gasilni aparat potrebuje pregled in morebitno popravilo? Pri nas poteka tako prodaja kot tudi servis gasilnih aparatov priznanih proizvajalcev. Najpogostejše vrste gasilnikov so: gasilni aparat na prah, ogljikov dioksid, peno ali vodo. Agil d.o.o., Ljubljana.
Gasilne aparate največkrat razvrstimo glede na sredstvo gašenja. Med najpogostejšimi so ročni gasilni aparat na co2, na prah in gasilnik na vodo. Nekateri so primerni za gašenje ene vrste požarov, spet drugi pa za drugačne. Povprašajte nas za podrobnosti - Agil d.o.o., Ljubljana.
Če želite, da po gašenju ne bo nikakršnih sledi za gasilnim sredstev, je prava izbira gasilnik co2. Gasilni aparat te vrste se uporablja predvsem za gašenje v računalnicah, bolnicah, laboratorijih ipd. Agil d.o.o. iz Ljubljane - servis in prodaja gasilnih aparatov.