Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Delovni stroji

Delovni stroji - traktorji, buldožerji, kosilnice. Prodaja strojev in predelava.

Delovni stroji - buldožerji, kosilnice, traktorji in drugi stroji. Prodaja strojev in predelava. Kmetijska mehanizacija in delovni stroji. Tudi rabljena mehanizacija in rabljeni delovni stroji.

Najem Cat mini bagra in ostalih delovnih strojev prinaša operativne in finančne prednosti. Omogočamo kratkoročno, dolgoročno in fleksiblino izposojo gradbene mehanizacije.
EE Systems vam nudi specialne anti-kipp sisteme in gozdarske žičnice, ki olajšajo upravljanje z lesom na strmih terenih.  Sodobne gozdarske žičnice so prisotne na ogromno različnih traktorjih, prikolicah in tovornjakih.
Podjetje EE Systems so specialisti za gozdarske vitle in daljinsko upravljanje gozdarskih strojev. Njihov anti-kipp sistem deluje kot zaščitno stikalo, ki prepreči prevračanje stroja v primeru prevelikega nagiba. Varnost pri delu je neizmernega pomena! 
Podjetje EE Systems ima dolgoletne izkušnje z izdelavo in montažo sistemov za daljinsko upravljanje gozdarskih vitlov, žičnic in anti-kipp sistemov. Če si želite olajšati spravilo lesa na strmih terenih vam zagotovo lahko pomagajo.
Gradbena mehanizacija – ugodna prodaja in izposoja mini bagrov, rovokopačov in nakladalcev. Gradbeni stroji namenjeni izkopavanju, prenosu materiala … 
Če želite najboljše varjenje pločevine, je mig varjenje prava izbira. Pri varjenju aluminija ne pride do oksidacije.
Motokultivator VIKING – univerzalni motorni kultivator za manjša dela v vrtnarstvu in kmetijstvu.
Bagri Caterpillar so zanesljiva in učinkovita gradbena mehanizacija. Poleg različnih bagrov na kolesih na voljo tudi CAT bager goseničar.
Danes prednjačijo hidravlični in elektrohidravlični vitli z daljinskim upravljanjem. Gozdarksa vitla je zelo pomemben element pri traktorjih in ostalih gozdarskih vozilih. Z daljinskim upravljanjem vitla si lahko močno olajšate delo, ki ga hkrati opravite tudi varneje in hitreje.
Delovni stroji za domačo uporabo - kosilnice, traktorji in motokultivatorji. Tovorne predelave za vse stroje. Komunalni delovni stroji in cestni delovni stroji. Delovni stroji in hidravlični priključki. Tudi dvigala in specialna vozila.
Dobit v Limbušu ima večletne izkušnje pri prodaji robustnih industrijskih sesalcev. Če želite industrijski sesalec, ki ustreza vašim kriterijem preberite več o lastnostih in cenah industrijskih sesalcev.
Rovokopač Caterpillar se uporablja za izkopavanje, nasipavanje in prenos izkopanega materiala. Za hiter servis rovokopača mora biti razpoložljivost delov dobra.
Pri krivljenju pločevine se preoblikujejo razmeroma tanke pločevine. Podjetje Skitti vam zagotavlja vrhunsko in hitro storitev podkrepljeno s sodobnimi napravami in stroji ter strokovno usposobljenimi delavci.
Valjar - novi, rabljeni vibracijski valjarji. Različne velikosti in konfiguracije za uporabo na asfaltu in na zemlji. Ugodna izposoja gradbenih strojev.
Z mini bagri Caterpillar do učinkovitega kopanja. V prodajnem programu imamo mnogo rezervnih delov. Nudimo kakovosten in hiter servis za mini bagre.
Potrebujete novo gozdarsko opremo, stroje ali naprave? EE Systems vam nudijo daljinec za gozdarski vitel, ki je prilagojen vsem obremenitvam, ki nastanejo med delom v gozdu ali drugod na terenu. 
Krivljenje pločevine in CNC razrez z najboljšo tehnologijo in v skladu z najvišjimi standardi.
Nakladalec Caterpillar se uporablja za nasipavanje in prenašanje materiala, medtem ko se za izkopavanje uporablja kombinirka.