Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji > Agregati

Agregati - električni oziroma elektro agregati. Bencinski, diesel, kardanski, varilni agregati.

Električni oziroma elektro agregati. Agregati vseh pogonov - bencinski motor, diesel motor, kardanski pogon. Varilni, dieselski, bencinski agregati.

Bencinski agregati so za marsikoga nepogrešljivi, predvsem v izrednih razmerah. Podjetje Tehnomatica za vas tudi vzdržuje in popravlja agregate.
Pogosto potrebujete elektriko, kjer le ta ni napeljana? Vam izpadi elektrike povzročajo težave? Priporočamo vam električne agregate. Pri podjetju Gitas Kranj d.o.o. vam nudimo agregate na različne pogone - diesel ali bencinski motor, kardanski pogon itn.  
Diesel električni agregati so primerni za čas krize, ko odpove električno omrežje. Pri nas tudi servisiramo in nudimo rezervne dele za agregate.
Za strokovno obnovo in montažo dizelskih agregatov kontaktirajte Tehnomatico. Novi dieselski agregati po ugodnih cenah
Obnova agregata je ena izmed možnosti, ki jo ponujamo v podjetju Tehnomatica. Z obnovo boste imeli manj stroškov, kot z nakupom novega agregata.
Vzdrževanje agregatov je pomembno za zagotovitev ustreznega delovanja. Omogočite vašemu bencinskemu agregatu najboljši servis.
Dizelski agregat vam v podjetju Tehnomatica prvovrstno obnovimo, servisiramo in popravimo. Zagotovite si kakovostno vzdrževanje in delovanje naprav še danes.
Bencinski in dieselski agregat podjetja Tehnomatica prinaša številne pozitivne značilnosti, zlasti nepogrešljiv dodatek je pri aparatih za varjenje.
Elektro agregati se avtomatsko vklopijo, ko sistem zazna izpad električnega toka. Primerni so za čas, ko je dostop do elektrike otežen.
Dizelske agregate je potrebno redno vzdrževati, da lahko v primeru izpada elektrike povsem pravilno in učinkovito delujejo.
Prednost dizelskega agregata je obratovanje, ko zmanjka elektrike. Na voljo dizelski, bencinski in električni agregati.