Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Naprave in stroji

Naprave in stroji. Delovni stroji, naprave in orodja

Naprave in stroji. Delovni stroji za gradnjo in transport različnih materialov. Naprave in orodja za pomoč pri delu s težjim tovorom. V naši rubriki »naprave in stroji« je na voljo najboljša oprema.

Motorna škropilnica STIHL združuje moč in zanesljivost. Nudimo vam vrhunske ročne škropilnice ter nahrbtne motorne škropilnice.
Stroji za rezanje kruha: kruhoreznica Domina. Stroji vam bodo skrajšali čas za razrez kruha. Naše kruhoreznice so stroji, ki so visoko funkcionalni in sledijo sodobnim tehničnim zahtevam. Preverite tudi našo ostalo ponudbo: ekokamini, ogrevalni sistemi, prodaja strojev, najem strojev.
Hitro in zanesljivo vijačenje. Pri nas dobite akumulatorski vijačnik (aku vijačnik, baterijski vijačnik), ki je idealen za uporabo v vseh prostorih, kjer ni električne napeljave. 
Odsesovalne naprave za odstranjevanje hlapov in prahu, ki jih producirajo laserski stroji (CNC rezalniki) in spreji za varjenje. Odsesovalne naprave so primerne za vsako delavnico. Odsesovalne naprave, varilne maske in drugi pripomočki za varjenje.  
Industrijsko sesanje še nikoli ni bilo tako dostopno. Profesionalni sesalci za suho ali mokro sesanje čakajo na vas pri podjetju Dobit v Ljubljani, ki se že vrsto let ukvarja z dobavo in servisiranjem industrijskih naprav kot so žerjavi, dvigalke in viličarji.
Motorne žage STIHL – ko žaganje postane užitek. Najnovejša motorna žaga STIHL oz. »štilerca« samo pri Unicommerce d.o.o.
Centrirni stroj za pnevmatike vam je na voljo v našem Pnews centru, kjer dobite vse iz področja vulkanizerske opreme. Prodajni program izdelkov najdete na spletni trgovini.
Podjetje Armex nudi ugodno ceno za nove cisterne za vodo. Nudimo cisterne tako za pitno vodo kot za odpadne vode.
Husqvarna vrtne kosilnice, motorne žage ter številni drugi proizvodi za lažje delo na vašem vrtu. Akcija znižanih cen prinaša znaten prihranek pri nakupu.
Ponujajo vam točkovno, MIG in robotsko varjenje s pomočjo robota.
Podjetje Vial Automation nudi proizvodnjo transportnih trakov, ki so ugodni glede na njihovo vsestranskost - namenjeni so transportu najrazličnejših materialov v vseh industrijskih panogah. Od živilske do tekstilne industrije, transportni trakovi Vial Automation vam bodo pohitrili proizvodnjo. 
Tovorne prikolice, ki jih uporabljajo delovni stroji. Tovorne prikolice vseh vrst in oblik. Prikolice, delovni stroji, dvigala in specialna vozila.
Odstranjevanje starih premazov, korozije in umazanije na kovini, plastiki, steklu in lesu, omogoči komora za peskanje z idealno pripravo površine.  
Prodaja cnc rezkalnih strojev v podjetju Robomac, d.o.o. Preverite celotno ponudbo cnc obdelovalnih strojev.
Akumulatorski ročni vrtalnik je izjemno kakovostno orodje, ki ga lahko uporabljajo tako profesionalci kot amaterji.
Načrtujete nakup cnc rezkalnega stroja za kovine? Obiščite Robomac in preverite ugodne cene manjših in večjih rezkalnih strojev.
Zračno hlajen gorilniki in vodno hlajeni gorilniki - naprave, ki jih uporabljamo za MIG, MAG in TIG varjenje. Tudi gorilniki za avtogeno rezanje - naprave, ki se uporabljajo skupaj s CNC rezalniki Microstep.
Peskanje je postopek 'čiščenja' površin, inoxa, aluminija in drugih površin ter jih s tem pripraviti za nadaljno obdelavo površin, kot npr. barvanje, cinkanje, kromiranje ipd..
Bio sušilna naprava, tehnologija in prednosti.
Električni vijačnik je idealen, če ga uporabljate malokrat in v prostorih z elektriko, sicer pa je boljši baterijski (aku) vijačnik. Obiščite našo spletno stran.