Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Livarna

Livarna za litje kovin. Strokovno livarstvo z izkušenimi livarji. Litje aluminija in drugih kovin.

Livarna, ki opravlja litje aluminija ali drugih kovin, kjer končne izdelke ali kalupe pripravijo izkušeni livarji. Livarstvo za kakovostne kovinske izdelke.

Livarstvo je gospodarska dejavnost, ki se ukvarja z ulivanjem kovinskih izdelkov. V podjetju Alutech se ukvarjamo predvsem z litjem aluminija, s tako imenovanim kokilnem litjem.
Livarna aluminija Alutech je specializirana za kokilno litje aluminija, ki ga opravijo strokovni in usposobljeni livarji. Pri nas poteka izdelava kokila in končnih izdelkov. V ponudbi imamo tudi leseno vrtno pohištvo z kovinskim ogrodjem, ki je naš produkt. Alutech, Grosuplje
Livarna Alutech vam nudi litje kovin, predvsem tlačno litje aluminija. Izdelujemo pa tudi kokila po naročilu in smo vodilni v svojem poslu na slovenskem.
Litje aluminija in ostalo ulivanje kovin opravljamo po visokih standardih. Naša livarna aluminija ima več kot štiridesetletno tradicijo. Specializirani smo za kokilno litje aluminija – kokila. Podjetje Alutech ima sedež v Grosupljem, poleg livarskih storitev vam nudimo tudi lesene vrtne garniture s kovinskim ogrodjem.
Livarstvo Alutech – nudimo vam ulivanje aluminija po ugodnih cenah. Smo livarna aluminija  z dolgo tradicijo, začetki našega podjetja segajo v šestdeseta leta prejšnjega stoletja. Litje aluminija opravimo hitro in natančno. Specializirani smo za kokilno litje aluminijevih zlitin. Poslujemo na domačem in tujem trgu. Alutech, Grosuplje.
Kokilno litje kovin je ena boljših tehnik ulivanja predvsem aluminija, s katerim se ukvarja podjetje Livarna Alutech. Za aluminijeve zlitine se uporablja kalup imenovan kokile.