Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kovinska galanterija

Kovinska galanterija - vijaki, sorniki, kovice, osi

Pojem kovinska galanterija je precej širok, v osnovi pa zajema manjše kovinske izdelke, kot so sorniki, vijaki, kovice, osi in podobno.

Podjetje Tinde se poleg požarne zaščite prebojev v osnovi ukvarja tudi s storitvami kovinarstva in ključavničarstva. Ponujajo vam širok spekter kovinarskih in drugih storitev.
Laserski rezalnik in stroj za lasersko graviranje omogočata vrhunsko obdelavo kovin. V podjetju Skitti vam nudimo kvaliteten laserski razrez pločevine. Obiščite nas v Ljubljani.
Kroglični ventili se uporabljajo za kontrolo pretoka neagresivnih medijev. Nudimo kakovostne in ugodne kroglične ventile.
Krivljenje pločevine, kot tudi profilov in cevi, je najbolj razširjen postopek preoblikovanja kovin. Postopek namreč poleg znanja zahteva tudi izkušnje, natačnost in kakovost. Vse to nudi podjetje Juhant. 
Kovice so vezni element iz jekla, bakra, medenine ali aluminija, ki se pri kovičenju deformirajo in s svojo obliko vežejo spajane dele. Kovinska galanterija predstavlja osnovno dejavnost našega podjetja. Zakrajšek, Medvode.
S peskanje se znebite nezaželenih oblog. Naš stroj s posebno komoro za peskanje vašim izdelkom ponovno povrne sijaj. Poleg peskanja omogočamo tudi barvanje kovin.
Upogibanje pločevine omogoča, da iz neuporabnega materiala izdelamo orodja in druge pripomočke. Tako je upogibanje kovin gotovo ključnega pomena v gradbeništvu in industriji!
Polne, polvotle in stopničaste kovice Zakrajšek za trajno spajanje gradiv. Izdelane iz različnih materialov, v različnih velikosti in dimenzijah - na slednje parametre vpliva tudi cena.
Kovice uporabljamo zlasti za vezavo gradiv, ki jih med seboj ne moremo variti in lotati. Polne kovice pa lahko uporabimo tudi v dekorativne namene, npr. kot kovice za papir ali usnje. Za več informacij se obrnite na podjetje Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Krivilni stroj za pločevino, s pomočjo katerega opravimo krivljenje profilov z najvišjo kakovostjo.Vabljeni k ogledu spletne strani.
Ker kovinska galenterija predstavlja jedro našega poslovanja, boste v bogati ponudbi kovinskih izdelkov našli tudi polvotle kovice, ki vam jih izdelamo v skladu z vašimi specifičnimi željami. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Za izdelavo osi po naročilu uporabljamo različne materiale: železo (Fe), aluminij (Al), srebro (Ag), baker (Cu) in medenino (CuZn). Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo v skladu z njimi izdelali visoko kakovostne izdelke. Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Izdelava in prodaja vijakov po naročilu. Izdelamo vam lahko polne ali polvotle vijake z metričnim navojem. Na voljo so vam tudi specialni vijaki, ki imajo lahko luknjo v steblu ter različne zobce na glavi in pod njo. Kovinska galanterija Zakrajšek, Medvode.
Pri peskanju podjetje Skitti obdela in očisti površine kovin. Naprave in stroji jim omogočajo obdelavo večih elementov hkrati - zato so vaši stroški precej zmanjšani. Skitti, Izlake.
SKF kroglični ležaji so kotalni ležaji z preprosto obliko in se uporabljajo kot kotalni elementi in podpirajo osno obremenitev v obe smeri. SKF ležaje najdete v našem katalogu skupaj z cenikom.
Za najkvalitetnejše krovsko kleparske izdelke in najbolj ugoden cenik klepraskih izdelkov se obrnite na Tinde d.o.o.!
Za najboljše stroje za krivljenje pločevino in za kvalitetno opravljeno storitev obiščite Tinde d.o.o.!
Kovice, osi, valjčki, sorniki in čepi po meri posamezne naročnika so tisto, zaradi česar se naše stranke že vrsto let vračajo k nam. Pokličite nas!
Polvotli vijaki so zelo specifične in precej redki, a hkrati zelo uporabni. Polvotli vijaki imajo prednost, da se pri vijačenju zavrtajo v aluminij in ne potrebujejo tolikšne sile za vijačenje. Izdelava in prodaja kovinske galanterije - Zakrajšek d.o.o., Medvode.
Sornik je strojni element, s katerim sestavljamo enega ali več strojnih delov v gibljive zveze. Izdelava po naročilu, cena je odvisna od želja naročnika.