Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Kontejnerji

Kontejnerji - bivalni, pisarniški, sanitarni, gradbeni - novi in rabljeni kontejnerji

Kontejner predstavlja izredno praktično in ugodno prostorsko rešitev. Na boljo so različni kontejnerji - sanitarni, gradbeni, pisarniški in celo bivalni. Če želite še dodatno privarčevati, se lahko odločite tudi za rabljen kontejner. 

V podjetju REM se ukvarjamo s proizvodnjo modularnih montažnih objektov. V prodajnem programu boste našli bivalne, sanitarne, gradbene in pisarniške kontejnerje, mobilne hiške ter zahtevnejše modularne montažne objekte. REM d.o.o., Trebnje.
Prekucni kontejnerji so primerni za delo v skladišču, saj omogočajo enostaven prenos in hitro spraznitev. Redno vzdrževanje delovnih strojev vpliva na daljše delovanje stroja.
Pisarno imate lahko tudi na gradbišču ali pred vstopom v zgradbo v industrijski coni. Če želite, vam postavimo nov ali rabljen pisarniški kontejner, ki vam bo nudil vse tisto, kar bi vam lahko nudila klasična pisarna, s tem da cena bistveno nižja. REM, Trebnje.
V podjetju REM so vam po ugodnih cenah na voljo kontejnerji za različne namene. Izberete lahko nov ali rabljen bivalni, gradbeni, pisarniški ali sanitarni kontejner. V ponudbi so tako standardne enote kot enote, izdelane po naročilu. REM d.o.o., Trebnje.
Modularna gradnja pomeni sestavljanje oziroma združevanje manjših enot v večjo celoto. Modularna gradnja je enostavna, hitra in cenovno ugodna. Bivanje v montažni modularni enoti je prijetno ter zdravju in okolju prijazno. REM, Trebnje.  
Potrebujete bivalni, pisarniški, sanitarni ali gradbeni kontejner, vendar si ga ne morete privoščiti? Na voljo so vam tudi rabljeni kontejnerji, ki jih lahko kupite po izredno privlačnih cenah. Prav tako boste v naši ponudbi našli rabljene mobilne hišice. REM d.o.o., Trebnje.
Boste organizirali delo na gradbišču? Prepričani smo, da vam bodo prišli prav gradbeni kontejnerji, ki lahko služijo v različne namene. Delavci se bodo v njih lahko preoblekli, shranili svoje orodje in materiale, v njih bo možno opravljati tudi razna pisarniška dela in še marsikaj drugega. REM, Trebnje.
Prostorske težave lahko rešujemo na različne načine. Eno izmed izjemno praktičnih in hkrati ugodnih rešitev predstavlja bivalni kontejner, ki zagotavlja udobno in zdravju prijazno bivanje. Zaradi hitre postavitve je možna zgodnja vselitev. REM, Trebnje.
Sanitarni kontejner vam dostavimo na želeno lokacijo in ga tudi montiramo. Izbirate lahko med različnimi sanitarnimi kontejnerji, ki vsebujejo kombinacije WC-jev, tuš kabin in umivalnikov. Poskrbimo tudi za dobro izolacijo in različne dodatke. REM, Trebnje.