Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Inštalacije

Inštalacije - elektro, strojne in vodovodne inštalacije.

Inštalacije - potrebujete instalacije oziroma nove napeljave? Projektiranje elektro inštalacij. Strojne inštalacije - napeljava ogrevalnih sistemov. Kvalitetna vodovodna inštalacija.

Da bomo v hiši imeli pravilno izpeljano elektriko, moramo najti pravega strokovnjaki, ki se spozna na svojo delo.
Inštalacije pri Elektro Pečaver so ugodne in kakovostne, naši naročniki pa maksimalno zadovoljni. 
Razmišljate o novogradnji? Boste adaptirali staro stanovanje? Naj vam strojne inštalacije projektira in izvede podjetje z znanjem in izkušnjami, saj boste v nasprotnem primeru lahko imeli veliko nepričakovanih stroškov. Pri nas imamo tako znanje kot večletne izkušnje, pa tudi celoten material - Trgocev, Logatec.  
Če se zanimate za elektroinštalacije, verjetno veste, kaj je stikalni blok. Njegove glavne funkcije so zagotavljanje funkcionalnosti, varnosti in obratovalne zanesljivosti električnih inštalacij. Pri nas vam nudimo izdelavo stikalnih blokov - Elema, d.o.o., Grosuplje.
Inštalacije prezračevalnih sistemov in strojnih inštalacij za hiše in stanovanja. Strojne inštalacije opravimo hitro in profesionalno.
Ugodne cene zunanjih vodovodnih inštalacij v podjetju Armex Armature. Ne spreglejte tudi ponudbo vodomernih jaškov.
Hidrantne omarice, notranji hidranti in ostali elementi za hidrantno omrežje na enem mestu.
Poskrbite, da bo v primeru požara ogenj kar najhitreje zaznan in pogašen. Prav to vam nudijo požarni javljalniki. Pokličite nas in dogovorili se bomo za kakovostne elektroinštalacije za požarno javljanje. Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
Pri nas znamo poskrbeti tako za jakotočne kot šibkotočne elektro inštalacije. Zaupajte nam vaše želje, mi pa bomo uredili vaše elektroinštalacije. Elektro Pečaver, Ljubljana.
Jakotočne oz. splošne elektroinštalacije zajemajo razsvetljavo, varnostno razsvetljavo, električne napeljave, strelovod in pametne inštalacije. Pod šibkotočne elektro inštalacije pa spadajo računalniške mreže, telekomunikacije, tehnično varovanje in požarno javljanje. Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
Električna napeljava je dandanes prisotna že v skoraj vsakem stanovanjskem objektu. Elektro inštalacije morajo biti dobro projektirane, izvedene in pravilno vzdrževane. Za vaše elektroinštalacije poskrbimo v podjetju Elektro Pečaver v Ljubljani.
Se boste vselili v novo hišo, pa električne in vodovodne inštalacije še niso urejene? Potem ste se znašli na pravem mestu, saj vam podjetje EVJ Elektroprom d.o.o. uredi vse potrebno, v trgovinskem centru EVJ KISOVEC pa so vam po ugodnih cenah na voljo tudi vsi materiali.
Z enostavno in varno uporabo plina v vašem gospodinjstvu.
Montaža klimatskih naprav je enostavna in hitra. Zato ne oklevajte in si priskrbite varčno tiho in hitro Mitsubishi klimatsko napravo.
Si že od nekdaj želite inteligentne hiše? V našem podjetju vam uredimo pametne inštalacije, da bo vse delovalo kot mora. Podsistemi za pametne žaluzije, razsvetljavo, ogrevanje, avdio-video sisteme in ostale elektroinštalacije. Elektro Pečaver d.o.o., Ljubljana.
Vodovodne inštalacije so del strojnih instalacij, katere igrajo pomemben del pri adaptaciji in gradnji hiše ali stanovanja. Stensko ogrevanje je pametna in učinkovita iznajdba.
Strojne inštalacije v hiši omogočajo prijetnost bivanja. Za več udobja, priporočamo inteligentne inštalacije.
Izognite se velikim gmotnim škodam, ki jih lahko povroči požar. Kontaktirajte nas in nas povprašajte, kaj je protipožarna zaščita in na kakšen način lahko sistem vgradimo v vaš objekt - EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec.  
Inteligentne instalacije so obvezne za moderne hiše. Električne inštalacije pri Hillmanu v Ljubljani vam bodo to omogočile.
Postavljanje elektroinstalacij po vsej Primorski. Elektro instalacije v Novi Gorici ali v Kopru. Predhodno je potrebno pripraviti le shemo elektroinstalacije.