Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Gradnja

Gradnja. Kakovostna gradnja hiše in gradnja drugih objektov

Gradbeni material, ki ga potrebujete pri gradnji. Kakovostna gradnja hiše na ključ oz. gradnja hiš vseh vrst. Na voljo tudi gradnja najrazličnejših objektov iz različnih materialov. Učinkovita gradnja priznanih podjetij.

MOVEO predelne stene z zvočno izolacijo. DORMA zastopnik za Slovenijo - Franc Hribar s.p., Kamnik
Izris, priprava projekta in izvedba gradnje mansarde. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Knauf predelne stene in plošče - suhomontažni gradbeni sistemi. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Aluminijaste konstrukcije imajo pred klasičnimi jeklenimi mnogo prednosti. Aluminijaste konstrukcije so popolnoma odporne na vremenske vplive, so lažje za montažo, ter kljub manjši teži nudijo veliko nosilnost.
Skupina Topdom vam nudi vse za obnovo in gradnjo vašega doma. Obiščite trgovine skupine Topdom, kjer so vam na voljo kakovostni gradbeni materiali za dom ali za druge namene. Vse za dom dobite v gradbenih trgovinah po vsej Sloveniji.
Nosilne konstrukcije in strešne konstrukcije v skladu z našim programom za  strešne konstrukcije s primerno zaščito in statiko so vrhunske: boljšega na trgu ni.
Knauf predelne stene so dobra odločitev, kadar se odločite za prenovo stanovanja ali urejanje podstrešja, nepogrešljive pa postajajo tudi pri novogradnjah. Hitra montaža in prihranek prostora sta le dve izmed mnogih prednosti suhomontažnih sistemov.  Če preurejate svoj dom, se raje obrnite na strokovnjake. V podjetju Evromojster iz Ljubljane se ponašamo s številnimi izkušnjami postavitve suhomontažnih gradbenih sistemov in dvajsetletno tradicijo.
Prva lastnost, ki jo gre omeniti, je lesena gradnja, ki je precej hitrejša od klasične, poleg tega pa se les odlikuje z mnogimi lastnostmi, kot so toplina, dolga življenjska doba in varnost. Seveda pa lahko lesene mobilne hišice premikamo. Loghouse d.o.o., Nazarje.
Paropropustna folija omogoča pari prehod iz toplotne izolacije. Cena kakovostne izolacijske folije je ugodna. Paropropustni film – strešna folija z mikro luknjicami. 
Gradnja kakovostne nizkoenergijske hiše s podjetjem Inpro 23, d.o.o. Obiščite našo spletno stran.
Profesionalno projektiranje jeklenih konstrukcij vam zagotavlja naša profesionalna ekipa strokovnjakov.  
Nadstreški za avtomobile: cenovno ugodni in lepo avtomobilski nadstreški. Avtomobilski nadstrešek je estetsko dovršen in dostopen po privlačni ceni. Preverite v ceniku.
Privoščite si sprostitveno tajsko masažo ki je sedaj v akciji in na voljo po izredno nizkih cenah v salonu Sense v Ljubljani.
Dobra gradnja ni samo kvalitetna gradnja, ampak je tudi estetska gradnja in gradnja, ki je zaščitena z našimi barvami. Barvanje stanovanja, barvanje objektov in barvanje fasade - Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p.
Ponujamo različne dimenzije in oblike brunaric po meri. Zaradi zunanjih vplivov jo je dobro zaščitit z naravi prijaznimi premazi.    
Iščete toplotne košare za najboljšo toplotno izolacijo hiše ali ravne strehe? Potem ste na pravem mestu.
Ugoden cenik toplotne izolacije in preprečevanje toplotnih mostov.
Za učinkovito, enostavno in optimalno zaščito lesa uporabite Belinka premaze. Obiščite našo trgovino in preverite ugodne cene.
Iščete nizke cene izolacije za balkone, terase, strope? Potem obiščite podjetje Margop, d.o.o. 
Ugoden cenik in visoko kakovost lesenih montažnih hiša na ključ in po meri dobite pri Riko hiše, Ljubljana!
Gradbena zakonodaja v Sloveniji zahteva oddajo vloge za gradbeno dovoljenje za hišo. Vabljeni na Dneve gradbenega prava, kjer boste izvedeli vse o gradbenemu dovoljenju.
Potrebujete nekoga za prenovo vaše čudovite brunarice? Podjetje LogHOUSE je z večletnimi izkušnjami pravi naslov za vas!
Gradnja z našimi gradbenimi materiali je dobra naložba za prihodnost, saj kvalitetna gradnja pomeni manj težav v prihodnosti. Gradbeni materiali in materiali za gradnjo - material za vodovod, material za centralno ogrevanje, materiali za fasade, materiali za zvočno izolacijo. Skupina Topdom vam nudi tudi orodje za urejanje vrtov!