Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Posel in gospodarstvo > Beton

Beton in betonski izdelki. Betonarna in prodaja betona.

Betonarne, ki proizvajajo kvaliteten transportni beton. Prodaja betonskih izdelkov od robnikov, stebrov, ograj, betonskih korit. Kvalitetni betonski izdelki, izdelani iz kvalitetne mešanice cementa.

Ugodne cene dekorativnih panelov za zidove v podjetju Zidarstvo in fasaderstvo Roberto Šker, s.p.
Rezalnik betona – popolna zanesljivost, kakovost, moč in dolga življenjska doba. Zagotovite si svoj rezalnik za beton STIHL.
Ponudba kakovostnih betonskih in cementnih izdelkov. Preverite ugoden cenik betonskih tlakovcev.
Transportni beton iz kvalitetnih vhodnih materialov. Proizvajamo ga tudi v zimskih mesecih, saj imamo ogrevane deponije. Betonarna Oblak se lahko pohvali z dolgo tradicijo, saj delujemo že od leta 1908. Kljub hvalevredni tradiciji stalno skrbimo za izpopolnjevanje našega znanja in izdelkov. Nudimo vam mešanje in prevoz betona. Betonski izdelki visoke kvalitete - Oblak commerce d.o.o., Logatec.
Polaganje tlakovcev s podjetjem Jarc je cenovno ugodno. Preverite cenik polaganja tlakovcev.
V podjetju Zidarstvo in fasaderstvo Šket Vam nudimo ugodne cene dekorativnih panelov. V ponudbi najdete dekorativne panele za fasade, vrata in ostale površine, lahko pa se odločite za dekorativne kamnite panele.
Cena betonskih zidakov v našem podjetju Jarc vas bo navdušila! Preverite široko ponudbo betonskih zidakov!
Beton dobimo tako, da zmešamo pesek, vodo, cement in razne dodatke. Nemalokrat je potrebna sanacija betona, katere način je odvisen od vrste in velikosti poškodbe. Pri nas vam nudimo tudi rezanje in krpanje tega trdnega umetnega konglomerata - Possehl d.o.o., Maribor.
Šesterokotni betonski tlakovci podjetja Jarc bodo zagotovo popestrili vašo teraso ali dovoz. Jarc vam nudi tudi storitev polaganja betonskih tlakovcev. Oglejte si njihovo ugodno in bogato ponudbo na www.jarc.si
Cementni izdelki in izdelki iz betona iz naše ponudbe obsegajo široko paleto izdelkov kot so betonska korita za rože, betonska okna, vrtni umivalniki, reliefi, kipi in ostali dekorativni cementni elementi. Ponudimo vam lahko tudi vrtne mize in klopi ter vrtne kamine. Kakovost in tradicija - Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.