SEZNAM VSEH PODJETIJ

Urejenost: Naziv podjetja / Datum vpisa / Velikost paketa
Število rezultatov: 535
Toplotna črpalka zrak voda | Sistemi za ogrevanje prostorov | Toplotna črpalka za sanitarno vodo
Podjetje Intec Tic je že od leta 1973 eden največjih slovenskih proizvajalcev tiskanega vezja. Imajo desetletja izkušenj. Proizvajajo enostranska, dvostranska in večplastna tiskana vezja (do 24 slojev), Flex in Rigid-Flex. Po želji strank pri izdelavi uporabljajo tudi posebne materiale, kot so ALU in Cu sredica, Teflon, ...
Logistično podjetje, distribucijski center, carinsko posredovanje, transport in logistika, dostava pošiljk, kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, ladijski prevoz, letalski prevoz, interlogis  
Interteh trgovina in storitve nudi širok izbor tehtnic za laboratorijsko, industrijsko in trgovinsko rabo, kot tudi ostalo laboratorijsko opremo. 
Tiskarstvo IRTIS zajema široko področje, vanj pa so vključene storitve, kot so digitalni tisk, offset tisk, tampo tisk, potisk majic, izdelava štampiljke in reklamni napisi. Imamo tudi trgovino – papirnico Irtis, ki se nahaja v Zrečah in je bogato založena s pisarniškim materialom, šolskimi potrebščinami in darilnim programom priznanih podjetij.
Podjetje se ukvarja s prodajo talnih oblog, dekorativnih plošč in vhodnih vrat.
Avtošola oziroma šola vožnje Jaguar obstaja in deluje že dvajset let. Po uspešnosti opravljenih izpitov smo v ljubljanski regiji na prvem mestu že pet let.
Ukvarjamo se z izdelavo in prodajo tlakovcev, škarpnic, palisad, lomljenih zidakov, robnikov, plošč in drugih cementnih izdelkov.
Hiše Javušnik se ukvarjajo z izdelavo montažnih hiš in lesenih brunaric. Za izdelavo lesenih hiš uporabljajo izključno lokalni slovenski les. Prednost montažnih lesenih hiš Javušnik je v enostavnosti.
Verbum je jezikovni center, ki se je specializiral prevajanje in lektoriranje, inštrukcije in učenje tujih jezikov (predvsem hitro učenje jezikov). Znanje tujih jezikov namreč vedno pride prav, dandanes pa je še posebej cenjeno.
Podjetje Juhant d.o.o. se ukvarja z varjenjem, razrezom pločevine in profilov, struženje in rezkanje, itd...
Prava darila so tista, ki se popolnoma razlikujejo od ostalih, zato našim kupcem nudimo veliko mero personalizacije daril.
Podjetje Kadroom d.o.o. se ukvarja z izobraževanjem in svetovanjem. Njihove dolgoletne izkušnje so pomagale že mnogim posameznikom pri sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev.
Mizarstvo Kajzer Andrej s.p. se ukvarja z izdelavo pohištva za poslovne in bivalne prostore.
VREMENSKA NAPOVED
ZADNJI VPISI
Artmania je tiskarna z dolgoletnim izdelovanjem različnega tiskanega materiala od ... Več ...
Daljinček d.o.o. iz Ljubljane je proizvodno in storitveno podjetje, ki se že od leta ... Več ...
Podjetje Dikplst se ukvarja s pripravo tiska, oblikovanjem, tiskanjem dodelavo tiska in ... Več ...
Feydom je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo sestavljivih sedežnih garnitur. ... Več ...
NOVICE PODJETIJ
Objavili smo nove prospekte za izdelka glukozamin in bio-krom. Vabljeni na našo spletno ... Več ...
Tadej Tasič in raziskovalna organizacija Plineks. Skrbimo za razvoj na področju ... Več ...
Naše podjetje Converta d.o.o. vam lahko pomaga pri izvensodni in sodni izterjavi v več ... Več ...
Investicija v toplotno črpalko  za ogrevanje bo s pomočjo subvencije Eko sklada še ... Več ...
NAJDENA PODJETJA