Pošlji povpraševanje

Pirnar vhodna vrata po meri vašega doma

Pirnar vhodna vrata za hišo so na voljo v široki ponudbi oziroma v modelih iz različnih kolekcij. Pri tem lahko izbirate med vhodi iz standardnih kolekcij ali pa s pomočjo strokovnjakov in svetovalcev v podjetju oblikujete in sestavite vhodna vrata, ki bodo najbolje ustrezala vašemu slogu, potrebam in željam ter hkrati upoštevala arhitekturno zasnovo vašega doma. Tako lahko slog uskladite tudi z različnimi ročno izdelanimi strukturami, detajli in barvami. Estetsko in tehnološko dovršena vhodna vrata pa so na voljo tudi v različnih dodatkih, kot so skriti ročaji oziroma potezala, osvetlitev ob vratih in na potezalih, ročno obdelane površine v želenih motivih, bralnik prstnih odtisov in inovativna tehnologija prepoznavanja obraza ter zasteklitev površin. Pirnar vhodna vrata po meri so na voljo v standardnih dimenzijah enokrilnih in dvokrilnih vhodov, pri čemer lahko naročite tudi specifične dimenzije, ki ustrezajo zunanji površini. Vhodna vrata so stabilna in zanesljiva, kar proizvajalec doseže z vgradnjo okrepljenih profilov, obodnih tesnil, tečajev in dodatki s karbonskimi vlakni.

Moderna vhodna vrata

Vhodna vrata za hišo iz masivnega lesa 

Lesena zunanja vhodna vrata dajejo pridih domačnosti in očarljivosti, saj je les naraven material, ki s svojimi teksturami ustvarja unikatne vzorce in barve. V podjetju Pirnar pa z uporabo tehnik oljenja in barvanja z glazurami lahko dosežejo različne nianse in razpone barv, ki še dodatno oplemenitijo naraven masiven les. Tako lahko ustvarite različne sloge, kot je moderni, tradicionalni in rustikalni slog. Vhodna vrata za hišo so na voljo v trpežnem masivnem lesu svetle smreke, močnega hrasta in v lesu macesna s svojo značilno rdečkasto barvo. Lesena vhodna vrata so izdelana v takšni konstrukciji, ki zagotavlja trdnost in stabilnost. Poleg tega pa je les naravni toplotni in zvočni izolator, pri čemer zunanja vhodna vrata preprečujejo uhajanje toplote iz notranjosti in zadržujejo mrzel zrak iz zunanje strani. Vgradnja vhodnih vrat zajema tudi namestitev sistema za elektronsko odklepanje in zaklepanje. Lahko pa se odločite za namestitev različnih potezal in kljuk iz široke ponudbe.

Aluminijasta vhodna vrata po meri

Podjetje Pirnar izdeluje tudi vhodna vrata iz aluminija, ki so na voljo v treh različnih tehnološko in estetsko dovršenih kolekcijah, kot je kolekcija, Optimum, Premium in Ultimum. Aluminijasta zunanja vhodna vrata imajo stabilno konstrukcijo iz kompaktnega materiala. Oblikovanje lahkega a močnega aluminija z visokim linearnim raztezanjem omogoča, da proizvajalec izdela različne dekorativne aplikacije iz aluminija ter hkrati ustvari monoblok konstrukcijo, ki je zaradi svoje stabilnosti primerna tudi za izdelavo vhodnih vrat v največjih dimenzijah. Tako je aluminij najbolj primeren material za velika dvokrilna vhodna vrata za hišo. Pirnar vhodi pa so na voljo tudi v elegantni in inovativni obliki, ki spominja na ravno vhodno steno. Aluminijasta vhodna vrata nudijo optimalno toplotno in zvočno učinkovitost, poleg tega pa so odporna na rjo, vlago, ekstremne vremenske razmere in predvsem nizke temperature, pri čemer se obstojnost aluminija še poveča. Vhodna vrata iz aluminija so na voljo v različnih barvah, pri čemer so vhodi praškasto lakirani in barvani, barvni premazi pa ne izgubijo sijaja tudi po večletni uporabi.

Vhodna vrata Pirnar

Vgradnja vhodnih vrat v kombinaciji lesa, aluminija in stekla

Pirnar vhodna vrata za hišo so na voljo tudi v kombinaciji lesa in aluminija. Tako vhodi združujejo prednosti obeh materialov, poleg tega pa jim dajejo svojevrstno eleganco in unikatnost. Ker je les vsestranski material, ga je mogoče na sodoben način vgraditi v aluminijasto konstrukcijo. Tako imajo vhodna vrata po meri notranje lesene okvirje, ki so prepleteni z zunanjo aluminijasto lupino oziroma konstrukcijo. Vgradnja vhodnih vrat v kombinaciji lesa in aluminija pa zajema tudi vgraditev dodatkov, kot so zunanji ročaji, kljuke in odbojne letve iz aluminija ali nerjavečega jekla. Vhodna vrata lahko kombinirate tudi s steklenimi površinami. Zastekljena vhodna vrata za hišo imajo lahko vgrajena prosojna ali satinirana stekla, stekla z različnimi motivi in barvna stekla s kovinskim sijajem. Za čim bolj optimalno zvočno in toplotno izolacijo, pa podjetje Pirnar lahko vhodna vrata opremi tudi s tri ali štiri slojnimi stekli, med katerimi se nahajajo izolativni termični mostovi.