Kapljično zalivanje - malo dela, malo vode, velik rezultat

Kapljično zalivanje je izredno ekonomičen učinkovit in okolju prijazen postopek namakanja rastlin. Gre za učinkoviti namakalni sistem za vrt, pri katerem lahko regulirate dotok vode. To je pomembno, saj se boste s tem izognili plesni in gnitju rastlin. Kapljično zalivanje je okolju prijazen namakalni sistem za vrt, ker je prihranek vode ogromen, saj vsaka rastlina dobi ravno prav vode.

Kapljično zalivanje lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli

Imate majhen vrt? Imate velik vrt? Razmišljate o tem, kateri namakalni sistemi, bi vam prišli prav? Ne oklevajte! Izberite kapljično zalivanje. Gre za namakalni sistem za vrt, ki je primeren za nivo, sadovnjak ali pa za majhen vrtiček. Namakalni sistem za vrt, ki je voden avtomatsko. Namakalni sistem za vrt, pri katerem lahko regulirate oddano količino vode in pri katerem bo šla voda rastlinam neposredno v korenine.

Cevi za kapljično zalivanje namesto neskončnega špricanja

Namakalni sistemi za vrtCev za kapljično namakanje je pogruntavščina, ki nam prihrani ogromno fizičnega napora s prenašanjem vode v zalivalkah. Cev za kapljično namakanje je tudi bistveno boljša opcija kot klasična vrtna cev ali zalivalnik, s katerima vodo špricamo. Cev za kapljično namakanje namreč prepreči, da bi kapljice vode ostale na listih rastlin, saj nekatere rastline tega ne prenesejo. Vodne kapljice namreč delujejo kot leča, skozi katero sončni žarki poškodujejo liste rastlin. Cev za kapljično namakanje pa tega problema ne povzroči, ker je kapljično zalivanje speljano pod zemljo. Podjetje Pipelife, ki je eno vodilnih svetovnih podjetij na področju proizvodnje cevnih sistemov iz plastičnih mas, vam omogoči, da boste svoj vrt zalivali na najbolj ekonomičen način, ki je kapljično zalivanje. Privoščite svojim rastlinam najboljšo dovajanje vode, saj bodo tako bolje in lepše rastle, ne bodo gnile in plesnele. Pomagajte okolju in mu ne odvzemajte več vode, kakor je potrebno. Pokličite podjetje Pipelife in oskrbeli bomo vaše rastlinje z ravno pravo količino vode.

Pipelife.si | Kapljično zalivanje je najbolj učinkovit sistem zalivanja - povezave do naše spletne strani: