Pošlji povpraševanje

Zunanje keramične ploščice, ki kljubujejo neugodnim razmeram

Zunanje ploščice so običajno precej drugačne kot na primer kopalniške ploščice oziroma vse talne ploščice, namenjene polaganju v zaprtih prostorih. Nemogoče je namreč eliminirati neugodne pogoje, ki so jim zelo pogosto izpostavljene zunanje keramične ploščice, zato mora biti izbira materiala premišljena, če ne želimo, da se ploščice poškodujejo.

Materiali za zunanje ploščice in možnosti uporabe

Neprimeren material za zunanje ploščice pa ne pomeni le nevarnosti za njihovo poškodbo, ampak se lahko poškodujete tudi vi sami. Pri tem imamo v mislih razne zdrse in padce, do katerih lahko hitro pride na spolzkih podlagah. Rešitev oziroma preventiva je precej enostavna: granitogres. Zunanje ploščice iz granitogresa, posebne vrste keramike, so odporne na vremenske spremembe. Do živega jim ne pride niti zmrzal. Razlog za to se skriva v njihovi slabši vpojnosti v primerjavi z drugimi materiali. Tako se granitogres pogosto uporablja za ploščice za zunanji balkon, terase, potke ipd. Zunanje keramične ploščice iz granitogresa so varna izbira za vse letne čase, odlikuje pa jih tudi izjemno dolga življenjska doba.

zunanje talne ploščice

Kakovostne in ugodne zunanje keramične ploščice

Vsi tisti, ki iščete kvalitetne ploščice za zunanji balkon ali druge zunanje površine, morate vsekakor preveriti ponudbo podjetja Pilremag. Vanjo uvrščamo le preverjeno kakovostne izdelke, kar velja tudi za naše zunanje talne ploščice. Akcija, ki vključuje tudi našo preostalo ponudbo, pa je idealna priložnost, da si zagotovite še posebej nizke cene. Naš prodajni program zajema tako notranje kot zunanje keramične ploščice, poleg tega pa tudi kopalniško opremo ter opremo za vodovod in ogrevanje (toplotne črpalke, kurilne naprave, radiatorji, troslojni dimniki ipd.). Vas skrbi, da bi se mimo vas izmuznila večja akcija? Zunanje talne ploščice in druge izdelke, ki so posebej znižani, objavljamo tudi na naši spletni strani, še bolje pa bo, da nas obiščete v našem razstavnem salonu v bližini Grosupljega. Posebne ponudbe so naša stalnica, zato vam bomo zagotovo lahko ponudili izdelek, ki ga iščete, po ugodni ceni.

zunanje talne ploščice