Pošlji povpraševanje

Zunanje keramične ploščice za najbolj zahtevne kupce

Zunanje keramične ploščice se od notranjih keramičnih ploščic razlikujejo predvsem v strukturi materiala. Imenujejo jih tudi granitogres zunanje ploščice. Zunanje keramične ploščice imajo bistveno manjšo vpojnost in so zato odporne proti zmrzali. Če ljubite les, si lahko izberete tudi ploščice v imitaciji lesa. V našem salonu keramike, kjer imamo na ogled le delček najbolj bogate ponudbe v Sloveniji, si lahko ogledate nekatere najlepše zunanje keramične ploščice.

Zunanje keramične ploščice vse od ideje do realizacije

Če vas skrbi, kako boste vaše granitogres zunanje ploščice položili, vam lahko ponudimo tudi polaganje ploščic. Če potrebujete ploščice za teraso, za vas izpeljemo postopek od A do Ž. To pomeni, da vam po prihodu v naš salon svetuje notranji oblikovalec. Ko si izberete vrsto ploščic za teraso, ki so vam najbolj všeč, iz našega pestrega izbora proizvodov, ki so razstavljeni ali predstavljeni v naših številnih katalogih, vam bodo vaše nove ploščice za teraso dostavili naši mojstri, ki vam bodo granitogres zunanje ploščice tudi perfektno položili. Zavedamo se, da je polaganje ploščic izredno pomembno, saj nestrokovno polaganje zunanjih keramičnih ploščic pokvari splošen izgled terase, pa če so ploščice za teraso še tako čudovite oziroma estetsko dovršene.

Zunanje keramične ploščice za terasoGranitogres zunanje ploščice izberimo in položimo pametno

Zunanje keramične ploščice so pohodne, zato morajo biti polno funkcionalne. Če ste se denimo odločili za ploščice v imitaciji lesa, je dobro, da izberete takšne, ki so protizdrsne, saj je gotovo zadnja stvar, ki bi jo želeli, da se vaša terasa ob prvem padcu temperature pod ničlo ali ob prvem snegu spremeni v drsalnico. Ploščice za teraso morajo biti torej takšne, ki vam bodo omogočale največjo varnost v vseh letnih časih in v vseh vremenskih razmerah. Granitogres zunanje ploščice so debelejše od notranjih; polagamo jih s posebnim lepilom, ki bo preživelo obremenilne vremenske oziroma temperaturne vplive.

Pilremag.si | Zunanje keramične ploščice morajo biti najbolj kvalitetne - povezave do naše spletne strani: