Pošlji povpraševanje

Keramika za moderne kopalnice podjetja Pilremag prepriča tudi najzahtevnejše

Moderne kopalnice so učinkovite in funkcionalne, kar vam uspe uresničiti z našim kvalitetnim, vrhunsko dizajniranim kopalniškim pohištvom. Pri našem podjetju Pilremag lahko izbirate med različnimi elementi, ki jih skupaj oblikujemo v enovito kombinacijo, ki se odlično prilega vašemu prostoru. Prenova kopalnic ali izvedba novih je z našo pomočjo enostavna in ugodna!


Moderne kopalniceKeramika za kopalnico vrhunskih proizvajalcev

Oprema kopalnice skupaj s keramiko za kopalnice tvori izgrajeno vizualno podobo vaše moderne kopalnice. Ploščice, ki jih izberete in montirate - oziroma z veseljem to mi storimo za vas - so proizvedene iz strani vrhunskih italijanskih, španskih in portugalskih proizvajalcev. Pri tem je pomembno poudariti, da je 150 naših dobaviteljev svetovno priznanih, kar je daje veliko vrednost našim več kot dva tisočim izdelkom. Izbirate lahko notranje keramične ploščice, ki so poleg kopalnice namenjene prav vsem prostorom vašega doma, in stenske keramične ploščice za moderne kopalnice, ki so načeloma namenjene zgolj keramiki za kopalnice. V kopalnicah je namreč redna možnost vlaženja sten, kar zahteva primeren material, ki zadržuje vodo, da ne pronica globje v stene, kar med drugim lahko povzroča težave s plesnijo. Kopalnica ploščice bodo plesen zadržale stran od sten.


Vaša kopalnica, ploščice po vaši izbiri

Notranje keramične ploščice so lahko talne ali stenske keramične ploščice, loči pa jih tudi barva, oblika, dizajn in druge lastnosti ploščic. Moderne kopalnice so pogosto opremljene s črnimi ali belimi ploščicami, vzorci ali imitacijami lesa, lahko pa zase izberete svoje kopalnica ploščice. Keramika za ploščice mora biti vaša izbira, kljub temu pa vam pri tem lahko pomagajo naši strokovnjaki. Pri nas si lahko zakupite svetovanje strokovanjakov, ki vam opremo in elemente moderne kopalnice izrišejo tudi v 3D programu in vam po izbiri te elemente tudi montirajo. Naj bo ta moderna kopalnica, vaše izbire kopalnica. Ploščice bodo kopalnici vdihnile čudovito življenje, zato bodite pri izbiri tehtni. Želimo vam odlično izbiro!


Pilremag | Moderne kopalnice za prijeten dom - povezave do naše spletne strani: