Pošlji povpraševanje

Naš salon keramike se nahaja v neposredni bližini Ljubljane

Keramične ploščice LjubljanaNaš salon keramike se nahaja v neposredni bližini Ljubljane, natančneje v Grosupljem. Kljub temu, da se naši prodajalni in razstavni prostori kopalniške opreme in druge keramike ne nahaja neposredno v Ljubljani, smo še vedno lahko dostopni in dosegljivi vsem, ki si našo ponudbo želijo ogledati. Salon keramike se namreč nahaja le 20 minut vožnje iz Ljubljane, na naslovu Brezje pri Grosupljem 34, 1290 Grosuplje.
Ob prihodu v salon vas bo sprejelo naše prijazno osebje in vam razkazalo ponudbo keramike ter vam svetovalo v primeru vprašanj in morebitnih pomislekov.
Cena keramike je v našem salonu konkurenčna kateremukoli salonu v Ljubljani. Hkrati smo zaradi lege salona keramike izven Ljubljane zelo prilagodljivi glede prevoza kupljene opreme na vaš dom.

Cena polaganja ploščic

Polaganje ploščic zahteva najprej natančno pripravo polagalne površine, nato pa precizno in kvalitetno polaganje ploščic. Za to je nujno, da za polaganje ploščic izberemo zanesljivo in učinkovito ter usklajeno ekipo. Cena polaganja ploščic je odvisna od količine ploščic in velikosti prostora, ki ga je potrebno s pločicami obložiti. Cena polaganja ploščic variira od polagalca do polagalca, vendar se v večini primerov izračuna glede na število m2, ki jih s pločicami moramo obližiti. Cena za 1m2 se ponavadi giblje okrog 10eur.
Ekipa polagalcev mora poskrbeti za hitro in natančno opravljeno delo. V času polaganja je prostore potrebno ustrezno zaščititi in po končanem delu za seboj počistiti.
Preden izberete polagalca ploščic, prosite za ponudbo in ceno polaganja ploščic in se tako racionalneje odločite.
Nekateri pa si ne želeijo novih ploščic, pač pa si želijo le barvno prenovo sten in tal, ki so obložena s ploščicami. V tem primeru lahko keramične ploščice barvamo. Ker pa se barva težko prime gladke lakaste površine ploščic, je s pomočjo abrazivnega sredstva najprej potrebno odstraniti lak. Nato se moramo prepričati, da so ploščice čiste, brez plesni in sanirati morebitne poškodbe na posameznih ploščicah. Ko to storimo, moramo plošice še zbrusiti in že se lahko lotimo barvanja kermaičnih ploščic. Cena barvanja keramičnih ploščic je ugodnejša kot cena polaganja ploščic. Barvanja keramičnih ploščic pa se lahko lotimo tudi sami.