Moderne in elegantne keramične ploščice za vsak dom ali poslovni prostor


Moderne keramične ploščiceKeramične ploščice so pravzaprav neverjetna zgodba o uspehu. Že tisočletja se uporabljajo za oblaganje sten in tal v naših domovih, k čemur je zanesljivo veliko pripomoglo tudi dejstvo, da je cenik za keramične ploščice (moderne ali bolj klasično oblikovane) zelo ugoden. Salon keramike Grosuplje, v katerem najdete izdelke podjetja Pilremag, d.o.o., je odlična priložnost, da si sami ogledate, kakšna keramika je trenutno najbolj trendovska, ponudili pa vam bomo seveda tudi izdelke bolj klasičnega videza, ki bodo všeč tistim, ki prisegajo na tradicijo. A pri tem gre zgolj za osebni okus, za vse keramične ploščice pa ne glede na vzorec velja dejstvo, da je cenik ugoden, izdelki pa kakovostni, vzdržljivi in praktični.


Cenik za moderne keramične ploščice


Če bi si radi ogledali cenik za moderne keramične ploščice, je najbolje, da obiščete naš salon keramike Grosuplje, kjer se boste lahko sprehodili med različnimi izdelki in se seznanili s cenami - in seveda dobili tudi cene. Te so večinoma odvisne predvsem od tega, kako so ploščice izdelano oziroma kakšnemu namenu služijo. Zunanje ploščice morajo poleg odpornosti prosti vlagi, vodi, kemikalijam, praskam in drugim poškodbam biti odporne tudi proti temperaturnim nihanjem. Pozimi jim ne pride do živega mraz, tudi če so mokre ali zasnežene, poleti pa neposredni sončni žarki in visoka temperatura. Talne keramične ploščice morajo na primer zdržati večje obremenitve kot stenske.


Opremite svoj dom z našo pomočjo


Ne glede na to, ali si želite bolj klasične ali pa moderne keramične ploščice, boste v našem salonu našli nekaj zase. Oglejte si naš cenik in lahko nam boste pritrdili, da je izbira velika, cene pa izjemno ugodne. Svetovali vam bomo tudi pri nakupu druge kopalniške opreme, na voljo pa imamo tudi sisteme za ogrevanje, vodovod in kanalizacijo, hlajenje, prezračevanje in še mnogo drugega. Naši izkušeni monterji in svetovalci bodo poskrbeli za vaše želje in vam svetovali tako, da boste našli najboljšo rešitev.

Pilremag, d.o.o. | Klasične in moderne keramične ploščice za vsak dom - povezave do naše spletne strani: