Pnevmatike za avto - kakovostne in ugodne zimske avto pnevmatike na obroke

Družba Petrol Ljubljana vam kot uradni slovenski zastopnik nudi vrhunske pnevmatike za avto blagovnih znamk Nokian Tyres, Hankook in Imperial. Na voljo so tudi avto pnevmatike vseh ostalih proizvajalcev pnevmatik za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila. Sodeč po številnih testih, ki jih izvajajo priznane avtomobilistične zveze in revije, so pnevmatike za avto Nokian Tyres in Hankook iz leta v leto med najboljšimi na tržišču. Še posebej odlično so se izkazale zimske avto pnevmatike Nokian wr d3.

Kakovostna avtomobilska oprema je predpogoj za vašo varnost in za varnost drugih udeležencev v cestnem prometu. To še posebej velja za pnevmatike za avto, saj predstavljajo edini stik vozila s cestiščem. Toliko bolj so kakovostne pnevmatike za varno vožnjo potrebne v zimskem času, ko je vožnja zaradi vremenskih razmer še zahtevnejša. Vaša varnost je na prvem mestu, zato naj vas pri nakupu avtomobilskih pnevmatik nikoli ne vodi zgolj cena.

Ugodne zimske pnevmatike za avto po zaslugi posebne akcije

Pnevmatike za avto na obrokeTo seveda še ne pomeni, da boste za nakup kakovostnih avto gum morali seči globoko v žep. Pri družbi Petrol d.d. Ljubljana vam namreč ponujamo številne ugodnosti. Ena izmed njih je posebna akcija za nakup zimskih gum, ki vam prinaša znaten prihranek. Cenik popustov se nahaja na naši spletni strani, na njem pa lahko preverite, kakšni popusti veljajo za določene blagovne znamke.

Zimske avto pnevmatike lahko pri nas kupite tudi na obroke. Pridobiti morate le Petrol Klub plačilno kartico, ki vam omogoča možnost nakupa tudi na 12 obrokov. S Petrol Klub plačilno kartico boste obenem lahko kupovali vse izdelke in storitve, ki vam jih ponujamo. Pri tem pa ne boste samo zbirali zlatih točk, temveč boste imeli tudi dodatne finančne ugodnosti.

Avto pnevmatike za vozila vseh znamk

Iščete kakovostne in cenovno ugodne pnevmatike za avto znamk citroen c3, Berlingo ali c4 Picasso? Ne iščite več. Celotna ponudba pnevmatik vam je na voljo na bencinskih servisih Petrol. V naših servisnih delavnicah TipStop Vianor lahko koristite tudi naše ostale storitve servisiranja in vzdrževanja vozila. Med njimi je tudi menjava pnevmatik.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani!

Petrol d.d. Ljubljana | Pnevmatike za avto na obroke: kakovostne in ugodne zimske avto pnevmatike za vozila vseh znamk - povezave do naše spletne strani:

- Pnevmatike za avto

- Avto pnevmatike Ljubljana

- Avto pnevmatike na obroke

- Zimske avto pnevmatike na obroke