Letne gume za avto in ugoden cenik

Na spletnem mestu Petrol lahko opravite nakup pnevmatik in platišč za različna motorna vozila. Po ugodnih cenah so vam na voljo letne gume za avto, celoletne gume in zimske gume za avto, poleg teh pa našo ponudbo dopolnjujejo še traktorske, dostavne in tovorne gume ter 4x4, »run on flat« in dirkalne gume. Pri nas dobite tudi rezervne dele in dodatno opremo za motorna vozila. Cenik letnih pnevmatik ter ostalih izdelkov iz našega prodajnega repertoarja si lahko ogledate na naši spletni strani.

Letne gume za avto poskrbijo za dober oprijem suhega ali mokrega cestišča

Čeprav po zakonu lahko celo leto uporabljate zimske gume, pa je vsekakor pametno, da po 15. marcu vašega jeklenega konjička preobujete v letne pnevmatike. Če se sprašujete, zakaj je to potrebno, naj vam naštejemo le nekaj razlogov. Letne gume se nad temperaturo 7 °C na cestišču obnesejo precej bolje od zimskih, saj so trše, posledično pa se bolje oprijemajo suhega ali mokrega cestišča v toplejših spomladanskih in poletnih dneh. Poleg tega se letne gume za avto v takšnih pogojih obrabljajo precej počasneje, kar bo občutila tudi vaša denarnica. Če se odločite za letne pnevmatike, boste privarčevali tudi pri gorivu. To je vsekakor dobrodošlo, saj se cene goriva zvišujejo iz meseca v mesec. Priporočamo vam, da letne gume za avto zaradi obrabe in dotrajanja zamenjate vsaj na vsaka štiri leta.

Letne gume za avto

Letne pnevmatike

Petrol je spletno mesto, kjer lahko opravite enostaven, hiter in ugoden nakup pnevmatik priznanih proizvajalcev. Tam boste našli tudi cenik letnih pnevmatik. Radi bi vas opozorili, da so vam številne letne gume za avto na voljo po znižanih cenah, zato nikar ne prezrite povezave »Akcija« na zgornjem delu spletne strani. Nakup ustreznih pnevmatik je popolnoma enostaven, saj je napreden iskalnik uporabniku prijazen.

Za vse podrobnosti in cene letnih gum obiščite našo spletno stran!

Petrol d.d. | Letne gume za avtomobile - povezave do naše spletne strani: