Avtomobilske pnevmatike akcija - ugodna cena zimske pnevmatike Nokian Tyres

Avtomobilske zimske pnevmatike NokianPri nakupu avtomobilskih gum, tako letnih kot zimskih, je zagotovo najpomembnejši kriterij kakovost in ne cena. Gume namreč predstavljajo edini stik vašega vozila s cestiščem, zato ni smiselno gledati na cente razlike v ceni. Kakovostna pnevmatika je varna tako za vas kot za ostale udeležence v prometu, obenem pa zagotavlja tudi daljšo dobo uporabe.

Avtomobilske pnevmatike morajo biti pravilnih dimenzij, ustrezati hitrostnemu razredu in nosilnosti. Vse lastnosti morajo ustrezati predpisom, ki jih je podal proizvajalec vozila in so navedeni v homologacijskem kartončku.

Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian - najboljša izbira za zimske razmere

Po zaslugi posebne sestave in drugačne zmesi zimske gume zagotavljajo varno in zanesljivo vožnjo po snegu in ledu. V primerjavi z letnimi imajo avtomobilske zimske pnevmatike globlji profil, ki omogoča lažje odvajanje vode plundre in snega. Večje število lamel pripomore, da je kar največja površina gume v stiku s tlemi , zaradi česar je njen oprijem bistveno boljši.

Petrol d.o.o. je v Sloveniji uradni zastopnik za vrhunske zimske pnevmatike Nokian Tyres in Hankook ter pnevmatik Imperial. Testi priznanih avtomobilističnih zvez in revij dokazujejo, da so gume Nokian Tyres in Hankook iz leta v leto med najboljšimi na tržišču. Med temi izjemne lastnosto odlikujejo zlasti avtomobilske zimske pnevmatike NOKIAN WR D3.

Poleg zimskih vam je na voljo tudi obsežna paleta zanesljivih in trpežnih letnih pnevmatik, ki bodo ustrezale zahtevam vašega avtomobila in vašim voznim navadam.

Akcija - avtomobilske pnevmatike cena zelo ugodna

Zimske avtomobilske pnevmatike akcijaPri Petrolu smo za vse, ki vas zanima nakup vrhunskih in cenovno ugodnih avtomobilskih pnevmatik, pripravili posebno akcijo, v kateri smo znižali cene zimskih gum blagovnih znamk Nokian Tyres, Hankook, Imperial, Dunlop, Sava, Michelin, Fulda, Goodyear, Debica, Kormoran in Infinity.

Če torej razmišljate o nakupu zimskih gum ter želite pri tem čim več prihraniti, ne da bi se pri tem morali odpovedati kakovosti, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in preverite, kako ugodna je lahko cena naših zimskih pnevmatik. Nikar ne odlašajte in čim prej izkoristite ugodne popuste za avtomobilske pnevmatike, ki vam jih prinaša naša posebna akcija.

Vrhunske zimske avtomobilske pnevmatikeakcija na Petrolu. Posebna akcija vas bo zagotovo navdušila. Cena zimskih gum Nokian Tyres še nikoli ni bila tako ugodna.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Petrol d.o.o. | Avtomobilske zimske pnevmatike Nokian odlikuje ugodna cena, ki jo prinaša posebna akcija - povezave do naše spletne strani:

- Avtomobilske pnevmatike

- Avtomobilske zimske pnevmatike

- Avtomobilske pnevmatike cena

- Avtomobilske pnevmatike akcija

- Zimske pnevmatike Nokian