Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše, stanovanja in objektov - cenik

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše, stanovanja ali velikih objektov, so hit našega podjetja Orca Energija d.o.o. zaradi visoke kakovosti in odličnega cenika. Toplotne črpalke Orca so v celoti izdelane v Sloveniji, njihove komponente pa so skrbno izbrane med najboljšimi na mednarodnem trgu. V svojem delovanju in kvaliteti naše toplotne črpalke presegajo vse postavljene evropske standarde, medtem ko je njihov cenik bistveno nižji od primerljivih cenikov toplotnih črpalk na mednarodnem oz evropskem trgu. Naše podjetje proizvaja visokotemperaturne, nizkotemperaturne toplotne črpalke za hiše in stanovanja ter toplotne črpalke za ogrevanje velikih objektov ali več-stanovanjskih hiš. Naše ogrevalne toplotne črpalke so primerne tako za nove hiše kot tudi radiatorsko ogrevanje hiš oz stanovanj. Posebno dostopen cenik velja za naše toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje oz ogrevanje sanitarne vode, katere lahko sočasno ogrevajo bivalni del hiše, ter hkrati hladijo kletni del hiše, kjer so - na primer, shranjena živila. Najpogosteje je cenik toplotnih črpalk za hiše, stanovanja oz kateregakoli objekta, odvisen od vrste toplotne črpalke, njene izvedbe, moči in velikosti površine, katero lahko ogreva, vendar pa so vsi naši ceniki toplotnih črpalk močno konkurenčni v primerjavi z ostalimi ceniki drugih toplotnih črpalk za hiše, stanovanja ali večje objekte, dostopnih na trgu. Enako velja tudi za naše cenike toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode, kateri so glede na kvaliteto bistveno, nižji od cenikov primerljivih proizvodov na trgu.

toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode

Cenik ogrevalnih toplotnih črpalk, dve subvenciji in ugoden kredit do 10 let

Za naše toplotne črpalke je mogoče pridobiti kar dve subvenciji. Prva subvencija, katero je mogoče koristiti je subvencija Eko Sklada, katara omogoča pridobitev subvencije za ogrevalne toplotne črpalke celo do 3.200€ ter ugodno financiranje istega sklada do 10 let oz 450 € subvencije Eko sklada za naše toplotne črpalke za ogrevanjesanitarne vode. Dodatnih 500 € Orca subvencije priznava naše podjetje na toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje sanitarne vode z vgrajenim 300 litrskim bojlerjem Orca Zeus in Orca Zeus Plus. Prav tako pa vam v našem podjetju zagotavljamo vrhunsko kakovost in odlično ter brezhibno delovanje toplotne črpalke s 5 letno garancijo za popolno brezskrbnost. Poleg omenjenih subvencij in garancij se v našem podjetju zavedamo kakovosti, zato vam omogočamo tudi izbiro paketa »Varnost«, s katerim si lahko po rednem ceniku -le za 10€, izberete dodatno 3 letno garancijo.

toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje hiše cenik


Kakšno toplotno črpalko potrebuje naša hiša in kaj določa njeno ceno?

Ko se odločamo za toplotno črpalko za ogrevanje je zelo pomembna odločitev kakšno toplotno črpalko izbrati za našo hiše oz stanovanje. TČ se, kot smo že omenili, delijo na visokotemperaturne in nizkotemperturne toplotne črpalke za ogrevanje. Visokotemperaturne toplotne črpalke so najbolj primerne za ogrevanje celotne hiše oz stanovanja z radiatorskim ogrevanjem ter ogrevanjem sanitarne vode ter predstavljajo odlično rešitev za obnovo ogrevalnega radiatorskega sistema ogrevanja v starejših hišah ali hišah oz stanovanjih, katera so manj oz pomanjkljivo izolirana in imajo veliko toplotnih mostov. Nizkotemperaturne so namenjene za ogrevanje energijsko učinkovitih hiš, katere imajo sistem talnega gretja, nizkotemperaturne radiatorje, stensko oz stropno ogrevanje ter seveda, ogrevanju sanitarne vode. Tovrstne nizkotemperaturne ogrevalne TČ so izredno primerne za novogradnje in ogrevanje dobro izoliranih hiš - nikoenergijske hiše in vse vrste večjih objektov. Ceniki toplotnih črpalk za ogrevanje hiše so seveda različni - poleg vrste TČ na cenik najbolj vpliva njena zmogljivost ogrevanja. Poleg ekonomičnosti, je zmogljivost ogrevanja najpogostejši dejavnik, ki določa cenik oz ceno črpalke. Prav tako na njen cenik pomembno vplivajo tudi funkcionalnost toplotne črpalke, dizajn in njena velikost. Omeniti velja, da se na ceniku poleg omenjenih lastnosti, lahko pogosto odraža tudi vrednost blagovne znamke proizvajalca, zato ni nujno da cenik z visokimi cenami vedno določajo tudi visoko kvaliteto oz veliko zmogljivost.

TOPLOTNE ČRPLAKE ZA RADIATORSKO OGREVANJE HIŠE