Okulistični pregledi | Nudimo vam tudi pomoč na domu

Imate težave z vidom? Se vam zdi, da skozi svoja očala ne vidite več dovolj ostro? Obiščite nas v Optiki Zakovšek v Ljubljani, kjer so vam na voljo okulistični pregledi. Če pri nas kupite očala, so okulistični pregledi opravljeni brezplačno. V primeru, da nosite korekcijska očala, je zelo pomembno, da so okulistični pregledi dovolj pogosti. Čeprav se vam morda zdi, da nakup novih očal z dioptrijo lahko še nekoliko počaka, vam zgodnji okulistični pregledi lahko prihranijo marsikatero težavo. Ker se motnje vida pokažejo šele čez čas, vam priporočamo, da z okulističnimi pregledi ne odlašate predolgo. Pri nas so vam na voljo strokovni okulistični pregledi, ki potekajo s pomočjo modernih naprav za odkrivanje motenj vida. Seveda v Optiki Zakovšek lahko opravite tudi nakup očal priznanih proizvajalcev. Nudimo vam sončna očala, korekcijska očala, bifokalna očala, progresivna očala, kontaktne leče in povečevalne lupe. Vsem Ljubljančanom, ki nas zaradi določenih težave ne morete obiskati, pa je na voljo tudi pomoč na domu.

Optika Zakovšek vam preko spleta ponuja naročanje na brezplačni očesni pregled (za kupce očal):

- naročanje na brezplačni očesni pregled (za kupce očal)

Optika Zakovšek | Obisk na domu

Okulistični pregledi | Ponašamo se s sodobno tehnologijo in kvalitetnimi očali

Okulistični pregledi so opravljeni na sodobnih napravah za ugotavljanje težav z vidom. Očesna ambulanta je opremljena z oftalmološko enoto Topcon IS-700, ki omogoča hitro in kvalitetno pregledovanje. Našo Topcon enoto dopolnjujejo:

  • naprava za natančno merjenje dioptrije in ukrivljenosti roženice,
  • špranjska svetilka za optimalen pregled vseh struktur očesa,
  • avtomatski projektor za preverjanje vida pacienta.

Seveda pa niso le okulistični pregledi tisti, ki odlikujejo našo optiko. Nudimo vam pomoč na domu, prav tako pa lahko pri nas opravite tudi nakup očal. Na voljo so vam kvalitetna sončna očala vrhunskih proizvajalcev, ki jih pri plačilu z gotovino dobite za 20% ceneje. Po meri vam izdelamo različna korekcijska očala - enožariščna očala, bifokalna očala ali progresivna očala. Vsem starejšim in invalidom iz Ljubljane, ki nas le stežka obiščete, pa nudimo pomoč na domu. Tako lahko opravite nakup očal kar doma.

Nakup očal | Različna korekcijska očala: bifokalna očala in progresivna očala

Opravite nakup očal, ki ga ne boste nikoli obžalovali. Obiščite nas v Ljubljani, kjer so vam na voljo korekcijska očala oziroma okvirji vodilnih proizvajalcev, ki vedno bolj služijo tudi kot modni dodatek. Poleg običajnih korekcijskih očal vam nudimo bifokalna očala in progresivna očala. Ker imajo bifokalna očala dvožariščna stekla, jih lahko uporabljate tako za gledanje na blizu kot na daleč. Progresivna očala pa imajo žarišč več, zato so primerna za različne razdalje. Optika Zakovšek - okulistični pregledi, pomoč na domu ter atraktivna sončna in korekcijska očala.

Vsem, ki nas ne morete obiskati, nudimo pomoč na domu

Res je, še posebej smo ponosni na storitev, ki nas ločuje od konkurence - pomoč na domu. Pomoč na domu nudimo invalidom in starejšim občanom Ljubljane. Poleg tega nas lahko za pomoč na domu pokličete tudi vsi, ki nas iz kakršnegakoli razloga ne morete obiskati. Pripeljemo se do vašega doma, kjer vam pokažemo različne okvirje in stekla s predpisano dioptrijo. V najkrajšem možnem času vam očala izdelamo in dostavimo. Če se odločite za nakup očal, vam pomoč na domu nudimo brezplačno. Izkoristite priložnost in nas pokličite še danes.

Optika Zakovšek | Okulistični pregledi, pomoč na domu, nakup očal, korekcijska očala, bifokalna očala, progresivna očala - povezave do naše spletne strani: