Okvirji za očala za vsak okus in tip obraza

 

Izberite okvir za očala, ki se bo prilegal vašim obraznim potezam, lasem, stilu oblačenja in osebnosti

 

Okvirji za očala različnih vrstOptika Krstič uspešno posluje že več kot 30 let in tako spada med najstarejše optike v Sloveniji. Tri desetletja dela s strankami so nam prinesla bogato mero izkušenj in spoznanj o tem, kaj stranke od nas pričakujejo.
Očala veljajo za zelo oseben predmet, ki ga veliko ljudi nosi dobršni del dneva. Prav zato je izredno pomembno, da se nam očala dobro prilegajo. V Optiki Krstič očal ne dojemamo samo kot izredno funkcionalen pripomoček, temveč tudi kot estetski modni dodatek, ki v veliki meri definira naš zunanji videz. Na lastnosti stekel pri očalih ne moremo kaj dosti vplivati, saj so pogojene z našim vidom. Prav nasprotno pa nam okvirji za očala dopuščajo zares veliko individualnosti. V naših prodajalnah boste našli pestro izbiro najrazličnejših okvirjev za očala, ki se razlikujejo po znamkah, barvah, obliki, materialu in vzorcih. Vsako leto v ponudbo vključimo 2000 novih modelov, saj sledimo modnim trendom na področju okvirjev za očala in jih seveda želimo kar najhitreje ponuditi našim cenjenim kupcem. Poleg modernih modelov nudimo tudi klasične okvirje za očala. Na voljo so vam raznovrstni okvirji za očala. Sem sodijo okvirji za korekcijska (dioptrijska očala), sončna očala, sončna očala z dioptrijo, otroška očala in športna očala. Pri izbiri primernega okvirja vam bomo z veseljem pomagali.

 

Dioptrijska očala

 

Pod pojmom dioptrijska očala se skrivajo očala, ki skrbijo za korekcijo vida. Vendar pa dioptrijska očala niso samo optični pripomoček, temveč tudi privlačen modni dodatek, ki lahko s pravo izbiro okvirjev postane izraz vaše individualnosti in posebnosti. Drzni ali zadržani, zaobljeni ali bolj kvadratni, klasični ali sodobno oblikovani – okvirji za dioptrijska očala so raznoliki, kot so raznolike naše osebnosti in življenjski slogi.

 

Sončna očala z dioptrijo

 

Sončna očala z dioptrijo so odlična rešitev za vse, ki potrebujete korekcijo vida, hkrati pa želite vaše oči zaščititi pred premočno svetlobo poletnega sonca ali odsevom snega pozimi. Dandanes je mogoče izdelati kvalitetna sončna očala z dioptrijo za čisto vsako očesno težavo, zato vam ne bo potrebno nositi kontaktnih leč v kombinaciji s sončnimi očali. Zavarujte svoje oči pred poškodbami, ki jih povzročajo nevarni UVA in UVB žarki, z visokokvalitetnimi sončnimi očali z dioptrijo priznane Optike Krstič.

 

Optika Krstič | Okvirji za očala so izraz vaše individualnosti – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
Okvirji za očala, Dioptrijska očala, Sončna očala z dioptrijo, Optike v Sloveniji
ZEMLJEVID