Privat očesna ambulanta Ljubljana – Optika Krstič

 

V Optiki Krstič vam je poleg optike na voljo tudi očesna ambulanta (Ljubljana Rudnik v Leclercu in Tržaška cesta). Naša privat očesna ambulanta je tako kot okulistične ambulante v zdravstvenem domu ali druge ambulante s koncesijo na voljo vsem tistim, ki želite, da vam specialist oftalmolog pregleda vid, po potrebi določi dioptrijo in predpiše očala. Če vas zanima, kje so dobri okulisti v Ljubljani, se oglasite v eni od poslovalnic, kjer imamo okulistične ambulante Optike Krstič, in se prepustite strokovnjakom. Naša očesna ambulanta v Ljubljani vam je na voljo za različne storitve, kot so pregledi za vozniški izpit, redni pregledi ob menjavi očal, v naši ponudbi, ki jo ima na voljo očesna ordinacija Ljubljana, pa je tudi brezplačni okulistični pregled za osnovno- in srednješolce ter vrtčevske otroke.

 

 

Očesna ambulantaOkulistične ambulante in optike na enem mestu

 

Dve od naših štirih poslovalnic združujeta storitev okulista in optika, saj sta hkrati optika in očesna ambulanta. Ljubljana oziroma Tržašla cesta in trgovski center Leclerc sta poslovalnici, kjer vam poleg izdelave stekel, kontaktnih leč, prodaje okvirjev za očala in sončnih očal nudimo tudi redne okulistične preglede. Naša privat očesna ambulanta vam omogoča, da vam ni več treba čakati na obisk okulistične ambulante, nato pa z izvidom hoditi še v optiko, saj pri nas opravimo oboje: očesna ordinacija Ljubljana oziroma specialist oftalmolog najprej opravi pregled, nato pa se z optikom dogovorite še za očala ali leče. Naša očesna ambulanta (Ljubljana) nudi popolno storitev na enem mestu.

 


Očesna ambulanta Ljubljana – Optika Krstič s popolno ponudbo za vso družino

 

Za obisk naše okulistične ambulante vam ne bo treba dolgo čakati, saj boste na vrsti že v nekaj dneh od vašega klica ali izpolnitve spletnega obrazca. Ker se zavedamo, kako pomembni so dobri okulisti v Ljubljani, ima vsaka privat očesna ambulanta zaposlenega vrhunskega strokovnjaka za oftalmologijo, ki je v trgovskem centru Leclerc na voljo vsak četrtek in petek, na Tržaški cesti pa vsak dan od ponedeljka do petka. Naša privat očesna ambulanta (Ljubljana) vam nudi različne preglede za vso družino, ki so lahko samoplačniški, lahko pa jih opravite na koncesijo.

 


Optika Krstič | Privat očesna ambulanta Ljubljana – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
Očesna ambulanta Ljubljana, okulistične ambulante, privat očesna ambulanta
ZEMLJEVID