Zdravstveni pregledi oči za vozniški izpit

 

Pregledi za vozniški izpit so del obveznega postopka za pridobivanje oziroma podaljšanje vozniškega dovoljenja. Poleg opravljenega izpita iz prve pomoči, opravljenega izpita iz cestnoprometnih predpisov in določenega števila ur praktične vožnje je pogoj za izpit tudi uspešno opravljen zdravniški pregled, h kateremu sodi tudi pregled vida za voznike. Na zdravstveni pregled oči za vozniški izpit vas navadno napoti zdravnik medicine dela, prometa in športa. Če ta ob osnovnem pregledu ugotovi, da vid ni zadovoljiv, boste dobili navodilo, da morate na pregled k okulistu, kjer bodo opravili pregled vida za voznike in če je potrebno, boste pri nas lahko izbrali tudi očala. Pregledi za vozniški izpit so nujni tudi, če sicer nosite očala in morate podaljšati vozniško dovoljenje.

 

 

Pregled vida za voznike


Optika Krstič ima štiri poslovalnice, zdravstveni pregled oči za vozniški izpit in druge namene pa lahko opravimo v dveh naših poslovalnicah: očesna ambulanta Ljubljana na Tržaški in v hipermarketu Leclerc na Rudniku. Pregledi za vozniški izpit oziroma zdravniški pregledi oči za voznike so specifični, saj preverjajo točno določene sposobnosti voznika, cena pregleda za vozniški izpit pa znaša 25 evrov. Ob tem smo vam pripravili v začetku šolskega leta še posebno ponudbo za otroke v vrtcu, osnovnošolce in srednješolce. Nudimo jim brezplačni okulistični pregled in okvir Themics – da bodo dobro videli na tablo in zlahka spremljali razlago. Če se vam zdi, da vaš otrok slabo vidi, ga lahko pripeljete v eno od naših poslovalnic in opravili bomo pregled, za vas pa je na voljo pregled vida za voznike. Takšni pregledi za vozniški izpit so prilagojeni vrsti oziroma kategoriji vozniškega izpita.

 

Pregled za vozniško dovoljenje

 

Pregledi za vozniški izpit kar v naši poslovalnici

 

Na pregled vida za voznike oziroma zdravstveni pregled oči za vozniški izpit se lahko v naši dve ambulanti prijavite z obrazcem prek spleta, lahko pa nas pokličete in se dogovorite za termin. Čakalna doba je od 5 do 7 dni. Zdravstveni pregled oči za vozniški izpit bo opravil specialist oftalmolog, ki bo tudi določil, kakšna očala potrebujete oziroma ali jih sploh potrebujete. Včasih se namreč zgodi, da zdravniški pregledi oči za voznike pokaže, da pacient sploh ne potrebuje očal. Kakorkoli že pregledi za vozniški izpit so nujni predvsem zaradi varnosti v prometu, cena pregleda za vozniški izpit pa je glede na posledice oziroma koristi, ki jih ta prinaša, zelo ugodna.

 

 

Optika Krstič | Zdravstveni pregled oči za vozniški izpit – povezave do naše spletne strani:

  • Pregledi za vozniški izpit
  • Zdravstveni pregled oči za vozniški izpit
  • Pregled vida za voznike
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
Pregledi za vozniški izpit, zdravstveni pregled oči za vozniški izpit, pregled vida za voznike
ZEMLJEVID