Pregled za oči – določanje dioptrije za očala

 

Pregled za oči vam lahko opravi specialist oftalmolog okulistične ambulante v zdravstvenem domu ali pa v ambulantah oziroma optikah s koncesijo. Optika Krstič ima 4 poslovalnice (2 na Tržaski, v trgovskem centru Leclerc in v Maximarketu), od tega vam pregled za očala oziroma pregled dioptrije opravimo v Leclercu in na Tržaški cesti. Pri nas lahko opravimo tudi pregled za vozniško dovoljenje, ki je samoplačniški, sicer pa je pregled vida lahko tudi prek koncesije, kar pomeni, da vam ga ni treba plačati. Na pregled za oči se lahko naročite kar prek spleta s spletnim obrazcem na naši internetni strani, lahko pa nas pokličete in se dogovorite za obisk.

 

 

Natančen pregled dioptrije za očala ali leče

 

Pregled za očiPri izdelavi očal je najpomembneje, da vam oftalmolog natančno opravi pregled za oči ter dobro določi dioptrijo, saj lahko le tako izdelamo očala ali leče, ki so za vas najprimernejše. Pregled dioptrije v naši ambulanti poteka z najsodobnejšimi napravami, kakovostno storitev pa seveda zagotavljata tudi dva specialista oftalmologa. Na pregled vida lahko za razliko od dolgih čakalnih vrst v zdravstvu v Optiko Krstič pridete že v nekaj dneh, opravili bomo tudi poseben pregled za vozniško dovoljenje, pregled očesnega ozadja, pregled za očala … in vam pomagali izbrati pravi okvir za vaš tip obraza. Dober pregled za oči lahko prepreči nadaljnje slabšanje vida.

 

 

Pregled za oči je lahko tudi brezplačen

 

V Optiki Krstič smo v duhu začetka šolskega leta pripravili prav posebno ponudbo za vse šolarje: nudimo vam brezplačen okulistični pregled. Gre za ponudb, ki nudi pregled dioptrije za vse šolarje – otroke v vrtcu, osnovnošolske učence in dijake. Za omenjene starostne skupine je pregled za očala brezplačen, pripravili pa smo še dodatno ugodnost: otroški korekcijski okvirji Themics so vam prav tako na voljo brez plačila, vse okvirje drugih proizvajalcev pa lahko dobite za 20 odstotkov nižjo ceno. Zagotovite svojemu šolarju kakovosten pregled za oči – in to brezplačno.

 


Optika Krstič | Pregled za oči – določanje dioptrije za očala ali leče – povezave do naše spletne strani:

  • Pregled za oči
  • Pregled za očala
  • Pregled dioptrije
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
Pregled za oči, pregled za očala, pregled dioptrije
ZEMLJEVID