Brezplačni okulistični pregled za leče in dioptrijska očala

 

Pregled za leče in očalaPregled za leče prav tako kot pregled za očala vsebuje natančno meritev dioptrije, ki jo opravi strokovno usposobljen okulist, ki vam je v ordinaciji Optike Krstič vedno na voljo. Poleg tega okulist opravi še pregled očesnega ozadja in izmeri očesni pritisk, bazno krivino in premer očesa, ki so prav tako pomembni podatki, ki jih potrebujmo za izdelavo leč. Pregled za leče vključuje tudi osnovna pojasnila o vrstah leč in o načinu nošnje ter najboljši izbiri za posameznikov življenjski slog. Brezplačni okulistični pregled je na voljo vsem našim strankam, tako da lahko za ugodno ceno opravite vse na enem mestu.

 

Pregled za leče s strokovnim svetovanjem

 

Naš okulist, ki opravlja pregled za očala in pregled za leče, vam bo svetoval tudi pri izbiri. Predvsem kadar gre za posameznike, ki so dotlej nosili zgolj dioptrijska očala, leč pa še niso preizkusili, je smiselno, da se z njim natančno pogovorijo. Za stranke brezplačni okulistični pregled vam bo pomagal izbrati. V Optiki Krstič so vam namreč na voljo različne vrste leč: dnevne, dvotedenske, mesečne, letne, mehke ali poltrde. Izvedeli boste vse o tem, katere leče so primerne za vas in zakaj. Brezplačni okulistični pregled vključuje tudi vsa navodila za vstavljanje leč, vzdrževanje in čiščenje. Kontaktne leče so veliko bolj praktične kot dioptrijska očala – če jih le lahko nosite.

 

Dioptrijska očala, ki ščitijo pred sončnimi žarki

 

Če pregled za leče oziroma testno obdobje pokaže, da za vas takšna oblika korekcije vida ni primerna, se boste pač vrnili na dioptrijska očala. Opravili bomo še en pregled za očala, izbrali si boste ustrezen okvir in izdelali vam bomo vrhunska stekla. Brezplačen okulistični pregled zadošča tudi za sončna očala z dioptrijo, ki vam omogočajo, da dobro vidite, vaše oči pa so zaščitene pred sončnimi žarki, kar je zelo pomembno. Tako kot naša koža morajo biti tudi oči na varnem in jih lahko sonce poškoduje. Pridite na pregled za leče in brezskrbno uživajte v poletju.

 

Optika Krstič | Pregled za leče in očala je lahko brezplačen – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EKSPRES OPTIKA MIRO KRSTIČ S.P.
Naslov
TRŽAŠKA CESTA 15
1000 LJUBLJANA
Spletna stran
E-pošta
01 4261818
Seznam fraz
Pregled za leče, brezplačni okulistični pregled, pregled za očala, dioptrijska očala
ZEMLJEVID